Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Delte historier

#SJEKK DEG – MIN HISTORIE

Nå kommer kanskje det mest personlige innlegget jeg har skrevet noensinne – med et budskap som jeg bare så meg nødt til å dele. Om det så bare hjelper én person, blir jeg sjeleglad. Jeg har tidligere skrevet innlegget «En liten hjertesak» – hvor jeg tar for meg HPV infeksjon, vaksine og viktigheten av å ta celleprøver. Anbefaler alle kvinner å lese om akkurat dette!  Les mer »

Del din historie med Jenteporten.no

Del din historie med Jenteporten.no

En ny og spennende side for dere med mye på hjerte. Kanskje du har en historie du vil dele med andre, en opplevelse, et dikt eller har vært med på årets flause? Hvorfor ikke dele denne med andre brukere her på jenteporten ?  Les mer »

ET STED DU KAN SNAKKE OM ALT

ET STED DU KAN SNAKKE OM ALT

Kors på halsen er Røde Kors sin hjelpetjeneste for alle landets barn og unge. På Kors på halsen kan du dele, fortelle og spørre - helt trygt, anonymt og gratis.  Les mer »

Lucas

Lucas

Del din historie: Innsendt Novelle om en sommerflørt.  Les mer »

Sårene

Sårene

Del din historie: En trist historie basert på virkeligheten som er sendt inn av en 17 år gammel jente. Historien handler om sin Far som er stygg med sin kone og datter.  Les mer »

Annonse:

Vil du vite eller leve i frykt ?

Vil du vite eller leve i frykt ?

Del din historie: En 20 år gammel jente har sendt inn sin historie om sin opplevelse av å leve med angst i forhold til å tro hun har Hiv/Aids.  Les mer »Nyttige pekere:

Gode nettsider vi anbefaler


Annonse:

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]