Følg oss på:

Følg oss på Twitter

coaching

Regnbuedronningen som fargelegger og fikser mennesker

Regnbuedronningen som fargelegger og fikser mennesker

Jeg tar turen innom den mystiske damen som holder til på Bryggen i Bergen Elisabeth Gallefoss. I Bergen kjent for å være en som kan reparere mennesker. Så dette må jeg sjekke litt nærmere opp i om er riktig.  Les mer »

Mørketiden er et faktum.... hvordan er det med energien din?

Mørketiden er et faktum.... hvordan er det med energien din?

Den første snøen har allerede kommet, klokken er skrudd tilbake - altså kan vi forberede oss på både kaldere og mørkere dager. Hva skjer da med din energi?  Les mer »

Del din historie med Jenteporten.no

Del din historie med Jenteporten.no

En ny og spennende side for dere med mye på hjerte. Kanskje du har en historie du vil dele med andre, en opplevelse, et dikt eller har vært med på årets flause? Hvorfor ikke dele denne med andre brukere her på jenteporten ?  Les mer »

Hypnose mot fødselsangst

Hypnose mot fødselsangst

Det er mange grunner til at kvinner får angst for å føde. Noen forteller at de er redde for å miste kontroll og verdighet – at de kan komme til å ”dumme seg ut” ved å hyle og skrike, eller at de kan miste kontakten med seg selv i prosessen, og da ikke klare å kommunisere ønsker og behov. Andre er redde for smerte, og noen engster seg for komplikasjoner eller at barnet er sykt. Noen ganger kan årsaken bunne i en tidligere opplevelse eller "skrekkhistorier" fortalt av andre.  Les mer »

Sommer! Tiden for klegg, kos og ...... konflikter!

Sommer! Tiden for klegg, kos og ...... konflikter!

Har du pakket koffert, sekker og bagger med alt som skal til for å holde kleggen unna, kosen på plass og konfliktene langt borte - og er nå klar for en velfortjent sommerferie?  Les mer »

Annonse:

Griper du en gylden mulighet

Griper du en gylden mulighet

Opplever du at du tviler på deg selv og dine evner? Har du gått glipp av noe fordi du ikke følte deg god nok, eller trodde at du nok ikke ville holde mål - at du ikke var dyktig nok?  Les mer »

NYTT ÅR OG NYE MULIGHETER!

NYTT ÅR OG NYE MULIGHETER!

For at vi i det hele tatt skal få det vi ønsker oss, så må vi først og fremst vite hva vi ønsker. Når jeg spør mine kunder hva de ønsker seg så får jeg ofte svar som: En bedre jobb, mindre stress, mer energi, slankere kropp etc. Og det er jo greit nok, men hva er feks en bedre jobb? Her vil svaret være forskjellig fra person til person, men det er faktisk svært få som har sin egen klare definisjon klart for seg - sånn er det også med alle de andre tingene vi ønsker oss "mer av, bedre enn, annerledes enn osv."  Les mer »

Selvrealisering: Årets julegave ?

Selvrealisering: Årets julegave ?

Julen nærmer seg og jeg føler at juleforberedelsene starter tidligere og tidligere. Synes du også at det blir mye stress i forbindelse med juleforberedelsene? Hva er den egentlige grunnen til at du stresser så mye? Er det fordi andre forventer det av deg, eller fordi du tror de forventer det? Er det fordi du virkelig må gjøre alle de tingene du gjør, eller fordi du tror det?  Les mer »

Motivasjon - inspirasjon vs forpliktelse

Motivasjon - inspirasjon vs forpliktelse

Synes du til tider at det å holde motivasjonen oppe kan være en utfordring? Tenker du, eller sier du ofte "jeg burde ....." eller "jeg må....."? Opplever du at du kan mangle glede i det du gjør, at det heller kjennes som et ork og slit? Da kan det være fare for at du ender opp forvirret, irritert, sint, utslitt, deprimert eller i verste fall utbrent!  Les mer »

Karriere Venninner!

Karriere Venninner!

Et nettverk for kvinner som våger –og som ønsker vekst og utvikling!  Les mer »


Eldre artikler:

SELVBILDET VÅRT – en kilde til GLEDE eller sorg... Er du bevisst på at livet ditt er nå?
Svært følsomme personer


Nyttige pekere:

Psykologi & Selvutvikling


Annonse:

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]