Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Slik mistet vi jomfrudommen

I RWD Magazine forteller artistene Sean Paul, Kelis og Fergie hvordan de mistet sin jomfrudom og om den beste sexen de har hatt. Og en av hip-hop artistene fornekter seg ikke. -Den beste sexen jeg har hatt var med en jente og moren hennes. Det var helt vilt sier Sen Dog i Cypress Hill.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 6.juni 2006 kl 14:58

De fleste huske hvordan man mistet jomfrudommen, og mange av oss har vel mer eller mindre pinlige opplevelser fra den gangen. Men det er også dem som husker det som er fin opplevelse og et godt minne. Her kan du lese hva noen av de største kjendisen nå om dagen husker fra sin første gang.

Hvordan var det førstegangen?

Sean Paul
- Personlig visste jeg ikke hva fanden jeg holdt på med, det gikk veldig fort. Hun var også eldre  enn meg og det hele var veldig pinlig.

Fergie fra Black Eyed Peas
- Jeg var 18 år og det var med min kjæreste i en av våres foreldres hus og de var ikke hjemme. Det var jo meningen at jeg skulle gifte meg med han, så derfor ventet jeg til jeg var 18 år.

Ice T
- Jeg mistet ikke jomfru før jeg var 17, men jeg husker jeg løy til mine venner om det frem til da. Noen mister den jo når de er 10 år, men ikke jeg nei. Jeg fikk barn med den første jenten jeg hadde sex med.

Ludacris
- Det var hjemme i min far sitt hus, i hans vannseng. Jenten var fire år eldre enn meg, og det var en helt fantastisk opplevelse. Det var ikke av typen ”få det overstått fortest mulig”. Vi holdt på utrolig lenge og jeg er faktisk veldig stolt av det. 

Hva er sexy hos han/henne? 

Sean Paul
- Det kommer helt an på kvinnen. Jeg tiltrekkes av hennes ben, hvordan hun beveger rumpen, små pupper og store pupper.  Det er helheten som teller, hva type personlighet hun har og hvordan hun oppførere seg.

Mary J Blige
- En mann sine følsomme sider er sexy for meg.

Usher
- Det som er sexy for meg er noen som liker sex. Jeg elsker å ha sex.

Når føler du deg sexy? ?

Mary J Blige
- Når klærne sitter som støpt, da føler jeg meg bra. Og ha en god hårdag er også ganske viktig.

Kelis
- Når jeg er på scenen. Er det den rette natten, føles det som en eneste stor orgasme for meg. 

Hva er den beste sexen du noensinne har hatt

Sean Paul
- Den var ikke lett. Jeg kan for eksempel si at en dag så sier jeg at dette er den beste sexen jeg har hatt noensinne, men så uken etterpå, sier jeg det samme igjen. Det er så mye som er bra. 

Sen Dog, Cypress Hill
- Den beste sexen jeg har hatt var med en jente og hennes mor, det var helt vilt!


 


Annonse:

Relaterte pekere:


[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]