Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Her er den nye trenddietten

SOS-dietten høres mer ut som et rop om desperat hjelp, men den skal hjelpe deg til å bli kvitt søtsuget etter kaker og godterier. Dietten fokuserer på at hele smaksaspekteret tilfredstilles istedenfor å kun spise en spesiell type mat. Les om Satisfaction Of all Senses er noe for deg.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 9.mai 2006 kl 15:04

Christina Aguilera er en skikkelig søtmoms, og innen sangstjernen begynte på SOS-dietten var hun en slave av hurtigmat. Samtidig som det var vanskelig å holde tritt med tempoet i turnelivet.

Og det er ikke bare folk som vil ta av noen kilo her og der som følger i kjendisene fotspor. De legger også press på norske mødre.

Kjendiscoachen Ashley Borden gikk inn i Christinas kjøleskap og slengte vekk kyllingen og la om hennes diett. Christina gikk ned i vekt og etter det hadde hun ingen problemer med å holde energikrevende konserter.

- Det unike med SOS-dietten er at du blir kvitt uønskede kilo uten at du kjenner søtsug eller en evig kamp mot spesiell mat, sier Borden til svenske Aftonbladet.

Varm, kald, myk og sprø
Dietten navn er en forkorting av Satisfaction Of all Senses og i stedet for å regne kalorier er matens sammensetning det viktigste.
- Hvert hovedmåltid skal bestå av en varm, en kald, en myk og en sprø ingrediens. På den måten tilfredsstilles hele smaksspekteret og du lengter ikke etter en viss type mat, sier Ashley Borden.

Før matdagbok
Det er også viktig at du ikke hopper over mellommåltid og spiser seks ganger daglig. Da holdes kroppens blodsukkernivå jevnt og du slipper søtbehovet.
For å motivere deg selv anbefaler Ashely at du skriver matdagbok.

- Skriv ned hva du spiser og hvordan du kjenner deg etterpå. Fortsett å skrive når du begynner med SOS slik at du kan sammenligne med tidligere kosthold og se om det går bedre.


Relaterte saker:

Advarer mot Atkinsdietten

Advarer mot Atkinsdietten

En overvektig kvinne ble syreforgiftet og livstruende syk av å følge Atkinsdietten. Nå advarer amerikanske forskere mot dietten.  Les mer »

Blodtypedietten fanatisk og useriøs

Blodtypedietten fanatisk og useriøs

Blodtypedietten er en populær diett for folk som vil leve sunt. Å spise mat etter blodtypen din skal vissnok gi oss helsemessige gevinster og holde kroppen slank. Men det finnes ingen beviser for at den funker.  Les mer »

Slank til sommeren?

Slank til sommeren?

Tenker du som en slank person, er det mye letter å bli slank selv. Har du noen ekstra kilo som du vil kvitte deg med til bikinisesongen, får du gode råd her. Husk på at skal du komme i mål til sommeren, bør du begynne nå..  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 22.mai 2006 kl 16:28

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]