Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Hva tenker du på?

Stilt dette spørsmålet etter en runde i halmen? Det er nemlig dette som er det mest fryktede spørsmålet menn kan tenke seg å bli spurt. Å stille dette spørsmålet kan ofte være gjøre mer vondt enn godt..

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 24.april 2006 kl 15:52

Kvinner vil helst alltid vite hva mannen tenker og ser på hemmelighetene hans som små fiender. Men denne tankegangen fører ingen veier. I et forhold har alle behov for en egen personlig liten verden, med følelser og tanker som tilhører oss selv og ingen andre.
Så da gjelder det å vite hvilke spørsmål du helst bør styre unna. Og da bør du lese videre!

- Tiltrekkes du av andre kvinner?
Ikke snus oppi dette. Noen kvinner har for vane å spørre sin kjære om han er tiltrukket av andre kvinner, og ønsker helst at han ikke er det. Men en mann som verken ser på andre kvinner eller føler noe for andre kvinner er enten veldig gammel, veldig trøtt, eller så lyver han veldig rett og slett. Tenk på det på en annen måte: Når var sist gang du så eller hadde lange øyne etter en attraktiv mann?! Og nå som våren og sommeren er på full marsj fremover, poppe det jo opp vakre mennesker overalt!

Det er ikke noe galt i at han beundrer en annen kvinne, så lenge han gjør det på en diskré måte og ikke gjør det for å få deg til å føle deg usikker og i konkurranse med andre kvinner.
Det at han ser på andre trenger ikke bety at han ikke synes du er attraktiv. Faktisk så kan det å se på andre kvinner fyre opp seksualiteten til menn.

Så ikke spør om dette. Det vil bare gjøre deg nervøs, og han blir flau og vil føle at du anklager ham for ikke noe. Nyt heller den kjærligheten han viser ovenfor deg. men gnager det deg innvendig at han har masse omgang med mange ulike kvinner, er det ingenting som skal hindre deg i  ta opp dette med han. Menn stter pris på ærlighet og åpenhet i et forhold like mye som oss.

- Hvorfor ble det slutt med hun forrige kjæresten din?
Noen kvinner er besatt av å finne ut alt om mannens fortid og tidligere forhold. En kvinne ønsker ofte å vite om partneren er lykkelig med henne og om han har kommet over den forrige kjærlighetssorgen. Men det er faktisk ingen vits å grave noe mer oppi dette.
Tenk heller at han har forandret seg fra tidligere forhold og har lært av sine feil. Og dette har tross alt ført til at han har valgt deg!
Mest sannsynlig har han lite lyst til å snakke om fortiden og ønsker ikke å sette seg selv i et dårlig lys. La ham heller være den personen han er nå, sammen med deg.

Men husk at utroskap skjer selv i de beste hjem!

- Hvor går forholdet vårt?
Kvinner kan nesten ikke vente med hvor-går-dette-forholdet-diskusjonen. Vi vil vite hva mannen føler om forholdet generelt, setter ham i en stol og ber han komme med alle detaljene. Problemet er at mange menn føler seg presset og urolige i slike situasjoner.
Spørsmålet i seg selv er ganske vagt og mange menn forstår ikke hva det er du faktisk spør om - er samtalen en innledning til selve bryllupsdiskusjonen eller vil du bare vite om han er fornøyd slik dere har det nå?
Selvfølgelig har alle menn en mening om forholdet de er i, på samme måte som alle kvinner har. Da er det bedre å ha en åpen kommunikasjon, hele tiden. På den måte kan dere begge uttrykke følelser i det de oppstår og behandle dem på en naturlig måte.

- Hva tenker du?
Det er mange kvinner som spør dette spørsmålet, spesielt i senga. Men dette kan være et veldig komplisert spørsmål for en mann. Ikke forhør deg om hans hemmelige fantasier så lenge han ikke ønsker. Hvis han ikke tar det opp med deg, er det fordi han ikke ønsker å dele dette med deg.
Men dersom han åpner seg, sørg for å tolerere fantasiene hans! uansett, ikke glem at de fleste menn er ganske enkle i tankegangen, så hvis han svare nei på at han ikke tenker på noe, så gjør han mest sannsylig ikke det.

- Foretrekker du gutta fremfor meg?
Mange gutter tilbringer mye tid med kameratene sine, noe en del kvinner synes er vanskelig. Hvis han skal ut med gutta vil kvinnen helst være med ut for å få bevist ovenfor henne selv at han elsker henne.
Sannheten er at mannen har behov for litt bonding med gutta, uansett hvor mye han elsker deg. Elsker du han virkelig lar du din kjære være den han virkelig er, som betyr å innfri behovene hans. Jo mer du innfrir behovene hans, desto mer vil han gi deg tilbake.
Men er han ute med kompisene hver kveld og har lagt planer med dem hver eneste helg, så bør du vurdere om dette er mannen du vil ha. Vi er jo ikke dumme heller!

Ikke spør ham om detaljer. Et sunt forhold skal være et forhold der dere er såpass sikre på hverandre at dere ønsker å se hverandre lykkelige, uansett hvem dere er sammen med eller hva dere gjør. Det handler stort sett om å gi og ta og justere seg litt etter hverandres behov.

Kilde: Mozon.no, IVillage.com

 


Annonse:


Sist endret 28.april 2006 kl 13:33

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]