Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Slank til sommeren?

Tenker du som en slank person, er det mye letter å bli slank selv. Har du noen ekstra kilo som du vil kvitte deg med til bikinisesongen, får du gode råd her. Husk på at skal du komme i mål til sommeren, bør du begynne nå..

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 5.april 2006 kl 16:11

Istedenfor å misunne slanke personer rundt deg, prøv heller å oppføre deg som en. For da kan kiloene rase av. Hvor mange ganger har du gått ned shoppinggaten og sett på en annen person og tenkt: Den kroppen skulle jeg hatt! Følger du vanene til slanke personer kan kiloene både rase av og du kan få en kropp som likner mer på deres.

Her er hemmeligheten:

Spis samme mat som slanke
Slanke kvinner spiser mat som inneholder mye vann, som frukt, grønnsaker, og vannbaserte supper og stuinger, ofte kokt med helkorn. Dette vil gjøre deg mett på få kalorier. Flere av disse matsortene inneholder dessuten mye fiber, som har en mettende effekt .

Begynn måltidet med en suppe eller en salat, som mange slanke gjør. Da vil du spise mindre av den kaloririke maten som resten av måltidet består av.

Hopp ikke over måltider
Når du er skrubbsulten er det mye lettere å overspise. Slanke personer holder ofte vekten nede ved å spise regelmessig og holde sulten under kontroll. Så når du ser en slank person spise lunsj, så bidrar det faktisk til å holde vekten nede.

Dropp ikke frokosten

Du har hørt det før, men vi forteller deg atter en gang: Frokost er dagens viktigste måltid . Dine slanke venner spiser mest sannsynlig frokost. En studie nylig publisert i tidsskriftet Journal of the American Dietetic Association viser at mennesker som spiser frokost har mindre risiko for å bli overvektige enn de som hopper over måltidet.

Små porsjoner
Slanke personer pleier ofte å påse at tallerkenen hovedsakelig består av frukt, grønnsaker og magre proteiner. De forsøker også å begrense mengden mat de spiser enten ved å holde seg til en servering eller bruke mindre tallerkener enn vanlig.

Sitter ikke stille
Slanke som kaller seg sofagriser pleier å bevege seg mer enn overvektige som bruker samme synonym om seg selv. Så rør litt på deg når du kan. Hver eneste kalori du brenner teller!

Kilde: ABC News. Mozon.no


Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 22.mai 2006 kl 16:16

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]