Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Søtt, men sukkerfritt!

Kjenner man sulten komme smygende mens man er på farten, er det lett å kjøpe det lettest tilgjengelige som skoleboller og pølser. Vi hører stadig om den som vil fortelle oss at vi må kutte sukkeret. Og det gjør de sikkert rett i. Her har du alternativer til mat i farten, søtt og sunt!

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 5.desember 2005 kl 19:27

Kjenner man sulten komme smygende mens man er på farten, er det lett å kjøpe det lettest tilgjengelige som skoleboller og pølser. Vi hører stadig om den som vil fortelle oss at vi må kutte sukkeret. Og det gjør de sikkert rett i. Her har du alternativer til mat i farten, søtt og sunt!

Boller med eggefyll og melis blir fort fristende for mange. Men husk på at dette er korte karbohydrater, og er fulle av kalorier, og endrer fort pilen på vekten oppover. Selvsagt skal vi kose oss, men er man på farten i hverdagen er det smart og tenke seg litt om før man gafler nedpå hveteboller og pølsemat.

Atkins har lansert 3 serier med barer som smaker godt, men inneholder ikke sukker! Baren er ikke ment som måltidsertattere, men et sunt og  søtt alternativ når man er på farten. - Vi mener også at disse barene er et veldig godt alternativ i forhold til skoleboller og den type mat som er lett tilgjengelig, sier PR & Informasjonsansvarlig Elisabeth Aandstad ved Midelfart AS.

Her har du litt om Midelfart sin beskrivelse av produktene:
Atkins Endulge Bars er deilig, velsmakende sjokolade uten tilsatt sukker. En luksusbelønning som kun inneholder 1-4 gram karbohydrater som påvirker blodsukkeret. (= Netto Karbo).

Atkins Advantage Bars er næringsrike mellommåltider som passer perfekt når du er på farten og ikke har tid til å lage et måltid. Hver bar inneholder kun 2-3 gram Netto Karbo.

Atkins Morning Shine Frokostbars gir deg en god start på dagen- selv om du har dårlig tid. Hver bar inneholder kun 2-3 gram Netto Karbo. Kommer i pakninger av 5 stk.

- Målgruppen for disse produktene er kvinner fra 18 år og oppover, og etter lanseringen i februar i år har vi merket at det absolutt er et marked for dette, sier Aandstad.
 
Hos Grethe Roede er heller ikke rådene langt unna når det gjelder løsninger som skal stille sulten i farten.

– Vi anbefaler ikke så veldig mange av de ulike barene, men mener heller at man skal velge sunt og heller begrense seg når det kommer til søtsaker. Utvalget hos bensinstasjonene og kiosker har kommet seg veldig den siste tiden, og det skal ikke være så vanskelig å finne sunne alternativer, sier Jeanette Roede hos Grete Roede AS til Jenteporten.no.

5 gode tips til mat i farten:
Frukt og grønt. Det skulle det være forholdsvis greit å kunne kjøpe de fleste steder i dag.

Sans-produktene. Innholder lite fett og er sunne alternativ til et kjapt måltid. Finnes i kjøledisken.

Smoothies. Dette er en ny type drikk som har kommet i handelen og er også å finne i kjøledisken. Tre gode smaker som metter.

Salatbokser og baguetter med grovt brød.

Sukkerfrie pastiller som Lacryl er gode å ha i lommen.

Må du har sjokolade, anbefaler vi at du heller spiser litt av det. Velg en mørk type, og ta et par biter. Det viktigste er om man klarer å begrense seg, det er det som er nøkkelen.


Annonse:


Sist endret 16.desember 2005 kl 20:35

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]