Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Gå på en gratis date

Ingenting i livet er gratis, eller stemmer ikke det? Noe av det du kan gjøre selv om det er store tomrom i lommeboken og røde tall på kontoen, er å fikse en gratis date.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 23.mars 2006 kl 19:10

Hva gjør man den måneden studielånet forfaller, man er blakk som en kirkerotte, og skal på date? Du vet sikkert at man trenger ikke gå på byens dyreste restaurant for en vellykket date eller ta første fly til Paris( ikke helt  forakte men..)  Her har du  tipsene 

Parker bilen på et bortgjemt sted og ha dere rundt som noen lekne ”high schoolers”. Sett på behagelig musikk, len setene bakover og dugg til vinduene. Hvem husker ikke Brad Pitt og Geena Davis i de hete kjærlighetsscenene i bilen til jentene i Thelma and Louise? Det skal ikke mer til!

Brettspill trenger ikke være kjedelig så lenge de spilles med en smule kreativitet. Spill spillet med en frekk vri, som for eksempel kan omfatte klespoker. Hver gang en av dere svarer feil i Trivial Pursuit eller må hoppe over en omgang i Scrabble, må et plagg strippes av. Men, er det aller første daten, kan man kanskje utelate strippingen  

Finn drømmehjemmet i boligannonsene og gå på en visning med din kjære. Er du singel kan du late som du er der sammen med din utkårede.  

Ta på deg en slapp T-skjorte, en slitt olabukse, og gå på en brun kafé. Her kan du og din kjære slappe av, ta en time-out, spille et slag billiard eller dart, og føler dere for det kan dere bruke noen tiere på en kopp kaffe. Er du singel kan det hende du møter noen andre som er i samme avslapningsmodus.

Dra på en konsert. Det er ikke alle konserter som koster 4-500 kroner. Det finnes mange gratiskonserter. Et perfekt møtested for single! Og en hyggelig og sosial date for kjærester.

Ta med noe snacks hjemmefra, som kjeks, sjokolade, marshmallows og et par spidd, kom dere ut i naturen og lag et bål. Dette er romantisk og hvem vet, kanskje dere blir helt i fyr og flamme?
  

Er kjæresten din eller flammen du har i sikte god på en bestemt idrett, som fotball, golf eller basket, som du ikke kan spesielt godt? Dra ut sammen og få ham til å undervise deg. Eller du kan lære ham noe du er god på.

Sist men ikke minst. Sørg for mye latter og moro. Dette er helt gratis og eksperter mener til og med at en god latter forlenger flørten.

 


Annonse:


Sist endret 23.mars 2006 kl 21:38

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]