Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Gode grunner til en one night stand

Skal du ut, hvorfor ikke ha en one-night stand? Her har du 10 gode grunner til hvorfor du kan hive deg i det.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 3.mars 2006 kl 19:04

Det er ikke bare fy-fy og tabu og ha en one-night-stand. Man kan faktisk få mange spennende opplevelser med et slik eventyr, og ikke minst får du deg erfaring.

1 Det at du aldri skal se noe til fyren igjen, kan være ganske befriende. Bare tenke på deg selv og tillate deg til å eksperimentere. 

2 En orgasme er en orgasme, og orgasmer har avsindig mange sunne bivirkninger. Blant annet løsner de opp, og får deg til å slappe av. En orgasme lindrer dessuten smerter og styrker immunforsvaret ditt og får deg til å sove som et lite barn. Men nå spørs det litt hvor du sovner da..

3 Sex er og blir en av de beste formene for mosjon. Når man bra mosjon - når du ikke har samme elsker hele tiden får du brukt forskjellige muskler fra gang til gang i stedet for å havne i den samme kjedsommelige stillingen igjen og igjen.

4 Det er spennende; øh, har han en liten snert, stort monster, en busk på brystet eller piercet brystvorte?

5 Du skal neppe hente selvtillitt fra hva andre synes om deg, men det er likevel en deilig ego-boost å flørte, bli sjekket opp og begjært med hud og hår av et annet menneske.

6 Du lærer noe om deg selv. En one night stand gir deg nemlig mulighet til å utforske din egen kropp og dine seksuelle preferanser. Er det deg å dominere? Er jentesex noe for deg?

7 Du kan lære noen gode sextriks. Ettersom sex med en ny person betyr at du skal utforske en ny og spennende kropp som kanskje også har noen nye innfallsvinkler, kan det utvide repertoaret ditt.

8 Du unngår alle de kjipe tingene ved å ha kjæreste – rotet hans, middager hos svigermor også videre. Du kan nemlig bare kaste han ut neste morgen eller stikke etterpå.

9 Det er ikke farlig å prøve det (med mindre du er så teit at du ikke sørger for å beskytte deg). Og hvem vet, kanskje du digger det? Var det en total fiasko kan du alltids le av det når du blir gammel.

10 Uansett om one night stand’en din var elendig, så gir det deg i hvert fall noe å snakke med venninnene om.


Kilde. Womenweb.com


Annonse:


Sist endret 6.mars 2006 kl 14:55

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]