Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Sexy sjekketriks!

Singel og har mange festligheter på programmet i tiden fremover? Her har du de mest sexy sjekktriksene som visstnok de store stjernene benytter seg ofte av. Så har jo de mange og flyktige forhold også da.. Men skit au, gøy er det!

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 5.desember 2005 kl 19:15

Nå skal vi jo alle snart tre på oss finstasen til alskens julebord, og da er det litt mer enn en fancy kjole som skal gjøre susen hvis du lyst å få med deg et par mannebein i tillegg…

Knekk i hoften
Her er det timeglass figuren som skal fremheves. Alle menn liker en fin feminin figur. Ved en liten knekk i hoften skiller mann forskjellen mellom bryster og hofter.

Lag trutmunn

Har du ikke lepper som Angelina Jolie? Henne om det.  Denne er lett å bomme litt på hvis man prøver for hardt. Så skaff deg en lipgloss med masse glans og lykken står deg snart bi.

Vis fram kløften

Muligens eldste trikset i boken, men det funker visstnok gang på gang for dem som er velutrustet. Gjør det beste ut av det du har, og du har garantert noen som gir deg litt ekstra oppmerksomhet.

Stryk glasset
Dette gjelder slanke vin/sjampis-glass, og ikke halvliters glass.. Hvis en mann ser deg stryke et sylinderformet objekt, vil han straks få helt andre bilder i hodet. Dette må kun gjøres med smale vinglass, ikke andre sylinderformede gjenstander du enten har med deg, eller finner i løpet av kvelden.

Sett kneet foran mannen
Setter du kneet litt foran en mann mens du snakker med han, så signaliserer du at du er interessert.

Fram med rumpen
Mange menn liker  rumper, så skyt det fram. Vrikk på hoftene, og ta på deg høye hæler. Det gir deg en svai i ryggen og løfter rumpen det ekstra lille hakket.

Send ham blikket
Vil du ha mer kontakt med en mann som møter blikket ditt, er det veldig nyttig om du klarer å holde blikket i noen ekstra sekunder, for så å flytte blikket fort. Det gir et veldig dydig inntrykk, og det funker som regel bra hos din utkårede for kvelden.

En god sjekkelinje
Her er det jo store variasjonsmuligheter, og sluttresultatet kan jo ende opp i hva som helst. Menn liker at de får snakke om seg selv, så still spørsmål som dreier seg om han. Men ikke forhørsmetoden, en hårfin linje her..


Kilde: The Definitive Book of Language.
Det Nye, Netscape.com.


Annonse:


Sist endret 16.desember 2005 kl 20:35

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]