Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Lyst å dele sengen din?

Er man singel, kåt og kanskje litt brisen, føler man at det å ta med seg en hjem fra byen høres ut som en god ide. men funker ingen av triksene dine i den høylydte musikken? Enkle tips følger.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 14.februar 2006 kl 15:22

Eller du er lei av å traske alene hjem hver eneste lørdag, uten et telefonnummer, uten det lille smilet om munnen, og uten så mye som en smule selvtilitt? Ifølge expressen.se skal det ikke så mye til for å få draget på byen:

By på en drink. Spanderer du en drink eller river i en øl blir du lagt merke til. Dessuten får en god grunn til å innlede en samtale med sjekkeobjektet ditt. det er ikke bare guttenen som skal ha spanderbuksene på hver helg.

Vær interessert. Ikke sitt der og tenk på hvor gjerne du vil ta med sjekkeobjektet hjem... Dette er enkelt å gjennomskue, og lite sjarmerende. Men har du lyst, er det like greit å hoppe i det. Hvis en mann hører fra en flott jente( som deg selv selvsagt) at hun ønsker å ha han med hjem, så pleier de ikke være så vanskelige..

 Den gode lytter. Har du først spurt et spørsmål er det viktig å høre på svaret også. Len deg inntil vedkommende og nikk interessert. Og hvis du har tålmodighet til det: Snakk om han. Alle liker å fortelle om seg selv. 

 Velg fra din egen hylle. Vil du øke sannsynligheten for å lykkes med sjekkingen er det best du prøver deg på en fra samme hylle som deg selv. Ikke kle deg i punk og angrip en mann i dress uten å være forbredt på avslag. Hørt om 30 prosent regelen? Det vil aldri funke med noen som er verken 30 prosent finere eller "styggere" enn deg. Ikke helt seriøst selvsagt, men noe å tenke på..

Vær selvsikker. Selv om du ikke føler deg som kongen på haugen er det viktig at du later som om du har troen på deg selv. Det er alltid mer spennende med en person som er trygg på seg selv, og vet hva hun mener.


Annonse:


Sist endret 14.februar 2006 kl 15:41

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]