Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Mye glede i en eske

Mye glede i en eske

Happybox er boksen som leverer hva den lover. Her er det potensial for å skape julekveld fire ganger i året.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 15.juni 2017 kl 11:34

Skrevet: av Karoline F.

Først og fremst, undertegnede som har testet Happybox innså tidlig i tenårene at det trolig mangler noen gener for å bry seg om ”jenteting”, som sminke, neglepleie og hårstyling. For en som har drevet med hestesport i et kvart liv, spiller det ingen rolle om håret står til alle kanter og neglene er sort av møkk. Derfor var det med stor skepsis at pakken ble hentet på postkontoret.
 

Men så feil kan man ta om seg selv. Genene jublet idet pakken ble åpnet, og under delikat innpakning åpenbarte det seg produkter som var midt i blinken for en hver jente, enten hun driver med hest eller ei. Eskene inneholder alltid 5-8 produkter til en verdi av minst 1500 kroner. Fullstendige produkter. Ikke noen vareprøver her i gården. Til den nette sum av 498 kroner per eske, er det ingen tvil om at det er valuta man får for pengene.


Undertegnedes gledeskasse inneholdt ironisk nok både neglelakk, neglefil og neglebåndolje. Av god kvalitet i følge venner og bekjente, som har mer kunnskap om selve produktene enn undertegnede. Men de visste hva de snakket om, for produktene fungerer som bare det. Den mørke neglelakken skjuler skitten under neglene (også er den pen å se på når hendene er rene vel å merke). Neglebåndene er myke og fine, og formen på neglene er upåklagelig. Så lenge man bruker kvalitetsprodukter er sjansen stor for at resultatet blir bra, selv med manglende erfaring.


Men det var ikke bare neglene som fikk et løft etter kassen flyttet inn på badet. En meget trivelig ansiktsskrubb har gjort underverker for guffen vinter-hud. Den er helt klart den første som kommer til å gå tom av de tre forskjellige skrubbene som står på baderomshyllen. Altså, mennesker er vanedyr, også når det kommer til renseproduktene våre. Huden mettes når man bruker samme produktene over en lengre periode, dermed kom den nye peelingen i grevens tid. Sammen med en flaske velduftende kroppsolje og dusjsåpe fra Palmolive var huden også fått et velfortjent løft før bikinisesongen setter inn for fullt.
 

På toppen av kransekaken, prikken over i’en, rosinen i pølsa, var den lekre leppestiften som reddet undertegnede på 17.mai. Vel akkompagnert av en hjemmetannbleking som var usedvanlig lett å påføre, var også smilet pent i tiden etter nasjonaldagen. I bunn av den glade esken var det også en liten overraskelse i form av en pose med deilig Pukka-te. Selv om pakken kommer som et abonnement er det ikke noe problem å si opp dersom du ikke vil ha flere av den. Hvis du klarer det da, for dette produktet går utvilsomt inn på undertegnedes budsjett for fremtiden under kategorien ”Fodi jeg fortjener det”.

 

Relaterte saker:

Sommerkonkurranse: Vinn en eske full av skjønnhetsprodukter.

Sommerkonkurranse: Vinn en eske full av skjønnhetsprodukter.

Vær med i Jenteporten.no sin sommerkonkurranse og vinn en eske full av skjønnhetsprodukter.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 15.juni 2017 kl 11:41

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]