Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Kendall + Daniel Wellington = Classic Petite

Kendall + Daniel Wellington = Classic Petite

Kendall Jenner har mange jern i ilden. Nå er lillesøster Kardashian Daniel Wellingtons ansikt for den nye kolleksjonen med klokker.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 16.mai 2017 kl 16:07


Den nye 32 millimeter store klokken representerer merkets mest stilrene klokke i Classic kolleksjonen. Classic Petite er en moderne og tidsriktig erklæring fra Daniel Wellington, som reflekterer designet og essensen merket. Det nyeste tilskuddet i kolleksjonen tilbyr en minimalistisk og moderne look, med en utpreget holdning. Klokken er produsert i rustfritt stål, og kommer i fargene rosegull og sølv med sorte eller hvite detaljer.

- ”Definert av sin moderne look og sofistikerte design er Classic Petite et must for alle moderne moteikoner. Vi er stolt over å vise vår flaggskip-kolleksjon i ett nytt lys. Den nye klokken lever opp til sitt navn på alle måter og beviser at ”less is more”, forteller Filip Tysander, som er grunnlegger av Daniel Wellington.

Classic Petite intruduserer Daniel Wellingtons første klokkereim som er masket og vevd. Det gir en elegant, myk og lett stropp som sitter komfortabelt på håndleddet. Stroppen er tilgjengelig med sølv eller rosegullfarget spenne, og er lett å justere.

For å feire lanseringen av den nye klokken, har Daniel Wellington inngått samarbeid med Kendall Jenner.

- Jeg har elsket og brukt Daniel Wellington klokkene lenge. Classic Petite er en stilig og moderne klokke som jeg kan bruke til alt. Det er spennende å jobbe med Daniel Wellington og jeg er veldig glad over å være ansiktet for den nye klokken, sier Jenner.

Den nye klokken er årets første lansering fra Daniel Wellington.

- Vi er i ekstase over å få jobbe med Kendall for lanseringen av Petite klokken. Hun er et moderne ikon med samme holdning som også er sentral i designet på den nye kolleksjonen. Kendall er ikke redd for å skille seg ut, hun inspirerer og har satt preg på Classic Petite på en ubeskrivelig måte, sier Paul Arne Wik hos nettbutikken Klokker.no

 

Annonse:


Sist endret 18.mai 2017 kl 10:53

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]