Følg oss på:

Følg oss på Twitter
De beste kredittkortene for shopping

De beste kredittkortene for shopping

Det er et klart faktum at de fleste jenter er glad i å shoppe - og jo mer jo bedre. Det er ikke alltid at man har råd til å handle så mye som man kanskje ønsker og slik vil det kanskje også forbli. Men dersom vi kan fortelle deg at du kan få mer for pengene så er nok dette et tips som mange vil sette pris på.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 13.mars 2018 kl 10:17

 
Det er mange kredittkort der ute som gir deg rabatter på ulike innkjøp du gjør. På denne måten kan man shoppe enda mer for den samme summen av penger. For at du skal kunne utnytte disse rabattene best mulig så er det viktig at du har muligheten til å betale tilbake på kredittkortet for den rentefrie perioden er over. Denne perioden kan variere noe i henhold til hvilket kredittkort du har så dette må du undersøke nærmere med din leverandør. Norskkreditt.no gir deg en oversikt over rentefrie dager på kredittkort i sin oversikt.
 
Rabatter dagligvare
 
En ting som alle mennesker trenger er mat og drikke. Det finnes flere ulike kredittkort som gir deg rabatter når du handler dagligvarer i butikk. Et eksempel på dette er kredittkortet fra Ikano Bank. Dette kortet gir deg 1% rabatt på alle supermarkeder og matvarebutikker. Det har heller ikke noe å si hvilket land du handler maten i. 1 % høres kanskje ganske lite ut, men et vanlig norsk hushold bruker over 90 000 kroner på mat i året. Det er også store deler av nordmenn som bruker enda mer enn dette. Hvis vi da ser på hvor mye 1% utgjør opp mot disse tallene så er det naturlig at det kan være flere 1000 kroner å spare i henhold til hvor mye man bruker. Ya Bank har også en rabattordning som kan være lønnsom for deg. Her kan du selv velge hvilken ordning som passer best for deg og dit forbruk. Du kan velge å få 2% rabatt på alle dine kjøp hver eneste måned eller så kan du velge å få 4% rabatt når du handler dagligvare dersom du ønsker det. Det er også flere muligheter dersom du har andre behov når det gjelder innkjøp. Det beste med denne leverandøren er jo at du faktisk selv kan velge hvilken rabattordning du ønsker. 
 
Andre rabatter
 
Det er ikke bare rabatter på dagligvarer du kan få dersom du benytter kredittkort. Det er nok mange jenter og kvinner som er glad i handle klær og sko. Det er jo viktig å følge med på moten og føle seg vakker og fresh. Det er mange som foretrekker å handle via nettbutikker i disse dager og det er meget forståelig. Man slipper unna de hektiske butikkene og det er enkelt å sende artikkelen tilbake dersom den ikke skulle passe. Se for eksempel tallene fra Virke på Black Friday-handelen i 2017
 
Dersom du er en av de som er glad i netthandel så er det et kredittkort som vil kunne passe perfekt for deg. Re:Member er en relativt kjent aktør på markedet, men det er kanskje ikke så mange som vet om hvilke rabatter du kan få. Dette kredittkortet gir deg faktisk rabatter i over 200 nettbutikker. Det vil si at det er mange muligheter for dine innkjøp. Du kan også få rabatter på utvalgte restauranter i tillegg. Dersom miinto.no er en av de nettbutikkene du foretrekker så kan også Ya kredittkortet være et godt valg for deg. Her kan du shoppe sko, klær og tilbehør med hele 10% rabatt. Denne rabatten gjelder også på varer som er satt ned i pris.  

 


Annonse:


Sist endret 13.mars 2018 kl 10:32

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]