Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Spar penger på shopping med kredittkort

Spar penger på shopping med kredittkort

Visste du at du kan spare penger når du shopper? Det eneste du trenger er riktig kredittkort.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 7.desember 2016 kl 11:06

Bilde: 123rf.com
Sponset innhold
 

Kredittkort forbindes gjerne med kortsiktige lån som lar deg bruke penger rentefritt i et visst antall dager, men visste du at du også kan spare penger når du bruker kredittkortet ditt?

Det finnes nemlig en mengde kredittkort på markedet som tilbyr rabatter og såkalt cashback og kickback hver gang du bruker kortet, om det så er innenfor bestemte kategorier eller om det er hos utvalgte nettbutikker.

Kredittkort med rabatt gjør shopping på nett billigere

Kredittkort som Remember, Ikano Visa og Santander Red er kort som tilbyr en mengde rabatter dersom du handler på nett. Alle kredittkortene har store fordelsportaler hvor du får tilgang til rabatt hos hundrevis av nettbutikker, inkludert online klesbutikker som Zalando, ASOS, Nelly, Björn Borg og Tights.no, for å nevne noen av mange.

Billigere sminke og kosmetikk

Handler du allerede en del sminke og kosmetikk er det penger å spare på å handle med kredittkort med rabatt. Portalene til de ulike kredittkortene tilbyr rabatt hos Yves Rocher, parfymeriet Pure Skin, Makeupmania.no, Bodyglow og mange, mange flere kjente leverandører. Du kan enkelt spare penger på å bruke kredittkortet til å betale for dine favorittmerker!

Hva er cashback og kickback?

Cashback og kickback betyr det samme – at du får penger tilbake når du handler. Det innebærer at du får trukket fra cashbackprosent på din kredittkortfaktura, slik at kjøpet ditt blir billigere.

Noen kort, som Ikano Visa, tilbyr også rabatter hos fysiske restauranter og butikker. Her blir som oftest rabatten trukket fra prisen før du betaler. Det lønner seg alltid å undersøke de ulike kortenes fordelsportaler før du handler, slik at du er sikker på at du ikke går glipp av en rabatt.

Husk å betale tilbake

Med kredittkort låner du penger rentefritt i en periode på vanligvis inntil 45 dager. Det betyr at hvis du ikke betaler fakturaen som kommer når den rentefrie perioden er over, vil det koste det å låne med et kredittkort i form av renter.

Det blir fort dyrt dersom du ikke betaler det tilbake. Velger du å vente med å betale virker kredittkortet litt mot sin hensikt, som i denne sammenhengen er å spare penger på shopping.

Derfor er det med andre ord ikke noe lurt å bruke mer penger enn man har. Sørg derfor for at du har oversikt over hvor mye du til enhver tid har brukt på kredittkortet ditt, slik at du vet at du kan betale det tilbake og ikke får en negativ overraskelse når faktura kommer i postkassen. Hvis du tror at du ikke kommer til å klare å betale ned på kredittkortet ditt med en gang anbefaler vi deg å ikke søke om kredittkort!


Annonse:


Sist endret 7.desember 2016 kl 11:12

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]