Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Gave ideer for en klassisk mann til jul

Gave ideer for en klassisk mann til jul

Jul er rett rundt hjørnet, har du tenkt om hav til å kjøpe til mennene i livet ditt?

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 7.desember 2016 kl 10:09

Forfatter: Sam Holyoak
Bilder:
Trendhim

 

Barbering

Men alltid klager om hvor kjedelig og irriterende det er til å barbere seg hver morgen før jobb. En vei til å transformere denne langsomme aktiviteten til en mer spennende en er til å byte tilbake til klassiske barberings tekniker.

Barberings kniver er en av de eldste redskaper, og er den mannligste veien til å fjerne hår fra ansiktet. Hvis brukt riktig så gir barberkniver den tetteste barbering resultater din mann kunne håpt for.

Safety razors er en litt sikereer vei til en klassisk gammeldags barbering, med bra resultater. Med å byte til en Safety razor kan man spare tusenvis av kroner i året i forhold til et normale barberhøvler. Barberbladene kan brukes flere ganger, og koster så lite som 3 kr.

Kosten og kremen er også viktig, og høres sammen med barberkniver og safety razors, til å føle den klassiske opplevelsen.

Med en gave som dette kan du transformere en kjedelig del av hans liv til en mer spennene en.

 

Skjeggpleie

Men kanskje mannen din har ikke lyst å bli kvitt skjeggen eller barten hans. Der finnes mange produkter som kan hjelpe holde ansiktshåret hans under styring. Skjegger og barter trenger akkurat så mye oppmerksomhet som normal har, og kan bli fett, flokete og tørt hvis det er ikke tatt vare på. Det finnes vokser, sjampoer, oljer, kammer børster og balsamer alle lagt spesifikk for skjegg og bart pleie.

 

Lommebøker

Det er ikke nødvendig til å bære med seg hele livet sitt I lommeboken når man reiser fra huset. Store lommebøker er ukomfortable å bære med seg, og det er tid til å få den byttet ut. Kortholdere har kun plass til det du har bruk for, og tar opp nesten ingen plass i lommen.

RFID – lommebøker og kortholdere kan hjelpe beskytte dine kort mot tyveri. Så lenge at kortene er inni holderen så kan di ikke skannes, og dine penger og informasjon er trygg

 

Klokker

En ny klokke er alltid satt pris på, og kan være for formelle og uformelle anledninger. Klokker kan være en fantastisk vei til å legge litt mere stil til et antrekk. Priser kan varier fra et par hundre kroner til tusenvis, det kommer bare an på hva du har lyst å kjøpe di.

 

Alle produktene, og mange flere finnes på Tendhim, en nettbutikk som eksklusivt selger smykker og accessories for men. 

 

 

 

 

 

 


Annonse:


Sist endret 7.desember 2016 kl 10:44

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]