Følg oss på:

Følg oss på Twitter
5 parfymer for vårsesongen

5 parfymer for vårsesongen

Forny deg selv med en av disse friske, søte duftene.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 17.mars 2016 kl 12:41

Sponset innhold

Hver sesong får alltid kvinner en trang til å fornye seg og endre på noe, spesielt om våren når det kalde været skifter mot lysere og varmere temperaturer. Ikke bare ønsker vi å forandre på klærne og frisyren, men også sminken og lukten. Hva er vel mer herlig enn duften av en søt og frisk parfyme?

Vi har plukket ut våre fem parfyme-favoritter hos Vakker.no – En helt ny nettbutikk med fokus på sminke, hudpleie og parfyme. Du kan forresten bli den heldige vinneren av et gavekort på kr 500,-  hos de via en giveaway hos jenteporten.no.

 

1. Daisy

Daisy W Edt er en frisk og feminin duft for vågale og moderne kvinner. Passer best for varmere årstider eller ved spesielle anledninger. Utgir seg for å være elegant i sin lukt og gir deg følelsen av å være sofistikert og forheksende. 

 

2. Marry Me

Marry Me W Edp er en romantisk, lidenskapelig duft for bekymringsløse kvinner. Passer perfekt til alle anledninger, utgir seg for å skape sterke følelser. Gir deg følelsen av kjærlighet og glede. Etterlater en fantastisk deilig frisk lukt.

 

3. Eau Emotionnelle

Agent Provocateur har tatt sin signatur duft og gitt den en flørtende og sexy vri. Eau Emotionnelle har delkiate enkelttoner som gir den en ekstra forførende krydret floral aura.

 

4. Absolutely Me W

Absolutely Me W.Edp er en duft fra escada som er forfriskende og søt for moderne kvinner. Den er leken, sprudlende, sofistikert og etterlater en delikat duft. Perfekt til hverdags.

 

5. Fantasies Love Spell

Fantasies Love Spell Edt er en fristende duft for moderne kvinner. Passer perfekt til alle anledninger, utgir seg for å være varm og søt. Gir deg følelsen av å være innbydende og tiltrekkende. Etterlater seg en sexy, langvarende lukt.

Alle parfymer avbildet ovenfor kan kjøpes hos Vakker.no. De tilbyr gratis frakt og fri returrett på alle ordrer!

 

Facebook: www.facebook.com/Vakker.no
Instagram: @Vakker.no
SnapChat: Vakker.no


Relaterte saker:

Vinn gavekort med verdi på kr 500,- i ny nettbutikk

Vinn gavekort med verdi på kr 500,- i ny nettbutikk

Vakker.no er en ny norsk nettbutikk som selger sminke, make-up, dufter, hudpleie med mer.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 17.mars 2016 kl 13:01

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]