Følg oss på:

Følg oss på Twitter
15 morsomme date-ideer

15 morsomme date-ideer

Å gå på date trenger slettes ikke å være verken dyrt eller kjedelig. Ja, for det er jo faktisk mulig å finne på noe annet enn kino og restaurantbesøk! Her er 15 ideer til morsomme ting dere kan gjøre sammen.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 15.januar 2016 kl 03:04

Sponset innhold

 

1. Lag mat sammen
Planlegg en helaften med spennende retter og noe godt i glasset. Hva med tapas? Handle maten sammen og hygg dere med tilberedningen.
 

2. Seriemaraton
Start på en ny TV-serie sammen.


3. Lær noe nytt sammen
Prøv en ny treningsform sammen, dra på vinsmaking, eller finn ut hvordan kameraet deres egentlig fungerer. Å lære noe sammen kan være kjempehyggelig, og hvem vet – kanskje dere får en ny hobby?


4. Vær utendørs
Gå tur i marka, dra på stranda for en svømmetur, gå på ski, dra på sykkeltur. Frisk luft og litt mosjon er den perfekte søndagsdaten!


5. Hjemmespa
Vis kjæresten din hvordan du pleier å ha hjemmespa for deg selv. Ta et varmt og avslappende bad sammen – husk stearinlys og dempet belysning. Avslutt kvelden med en deilig massasje (LINK).


6. Gå på loppemarked
Gå på loppemarked og se etter gamle skatter til hjemmet. Kanskje kan et gammelt møbel få nytt liv? På Pinterest finner dere mange morsomme DIY-ideer!


7. Prøv en ny restaurant
Det er lett å velge favorittstedet når man først skal spise ute, eller hva? Bestem dere for å prøve noe helt nytt!


8. Gå på konsert
Er favorittartisten i byen? Gå på konsert og dans løs.


9. Vær turister i deres egen by
Utforsk deler av byen dere ikke pleier å besøke. Gå tur i en park, besøk et museum eller finn en hyggelig kafé. Om økonomien tillater det kan dere toppe det hele med en natt på hotell. Luksus!


10. Spillkveld
Finn frem kortstokken, brettspillene, litt snacks og noe godt å drikke. Alternativt kan dere jo kjøre spillkveld med en sexy vri… eller et konkret produkt her.


11. Bowling
Bowling er undervurdert! Det er morsomt og utfordrer konkurranseinstinktet. Å bowle kan derfor også være en super aktivitet til første date!


12. Piknik
Pakk ned middagen eller noe annet godt snacks, og nyt måltidet utendørs. I parken, på stranda, i marka.


13. Filmkveld
Filmkveld er vel ganske standard – og ofte ender man i tillegg opp med å bli skuffet over filmen. Velg filmer dere allerede vet er bra, da – vis hverandre favorittfilmene deres! Kanskje vil han til og med holde ut å se kleine Fifty Shades of Grey sammen med deg om du kan friste med noen rekvisitter når filmen er over...


14. Planlegg den neste ferien
Står storbyferie på agendaen? Planlegg turen i god tid! Les om byen sammen og finn ut hvilke severdigheter som er verdt å få med seg. Hvor finner dere de beste spisestedene? Den beste shoppingen?


15. Gå ut for drinker
Man trenger jo ikke å være mange for å gå ut og ta et par drinker? Det kan være vel så hyggelig å bare være dere to. Prøv den nye baren alle prater om – eller kanskje han vil foretrekke et hyggelig mikrobryggeri med spennende øltyper?

 

Ha det gøy!


Relaterte saker:

10 perfekte striptease låter

10 perfekte striptease låter

Disse låtene passer perfekt om du vil hisse opp kjæresten din med en erotisk striptease.  Les mer »

Sex best med fast partner?

Sex best med fast partner?

I følge en undersøkelse mener hele 62,8 prosent av 18-19 åringer at sex med kjæresten er bedre enn en one night stand, skriver danske Ekstrabladet. Det er datingsiden scor.dk som står bak undersøkelsen.  Les mer »

Sex i heisen?

Sex i heisen?

Nei, det vil ikke Scarlett Johanson.  Les mer »

Vi deler sexbilder på mobilen

Vi deler sexbilder på mobilen

Nær 4 av 10 unge deler sexinnhold  Les mer »

Annonse:


Sist endret 15.januar 2016 kl 03:18

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]