Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Hvordan trene i vinter?

Hvordan trene i vinter?

Det er mørkt når du går til jobb og mørkt når du skal hjem. Det er vanskelig å holde energinivået oppe i vintermånedene. Hvis du er en av de med nyttårsforsett om å trene mer, men synes egentlig det er litt kjedelig å gå på treningssenteret så får du noen tips her til hvordan du kan få en morsom og aktiv vinter.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 16.januar 2019 kl 21:56

 

Morsomt, sosialt og effektivt er nødvendige stikkord for at vintertreningen skal bli en suksess. Det er ekstra tungt å komme seg på trening og man trenger all den motivasjon man kan få.

 

Innendørs
Det er dessverre ikke magisk vintervær og perfekt skiføre hver dag fra November til April. Derfor må man ha en treningsstrategi som er uavhengig vær og vind og som ikke tar for lang tid, det er bedre med litt enn ingenting.

PT-time
En PT-time på treningssenteret kan gi deg nye øvelser, målsetninger og ny giv til å komme deg gjennom vinteren.

Gruppetimer
Gruppetimer forplikter og man blir dratt gjennom en god økt man kanskje ellers ikke ville fått. Eksempler på gruppetimer er spinning, crossfit og yoga.

Squash
Istedenfor kaffe med en venninne kan du ta henne med på squash, en intensiv og sosial aktivitet hvor du fort blir god nok til å ha det gøy.

 

Kurs- lær deg noe nytt

Svømming
Alle kan svømme, men for å få maksimalt utbytte av en svømmeøkt er teknikk veldig viktig. Hvis du forplikter deg til et crawl-kurs en gang i uken vil du få en god treningsøkt, utfordre deg selv, treffe nye folk og lære deg noe du kan bruke resten av livet, til trening og på ferie.

Langrenn
Det samme gjelder langrenn, vi er født med ski på beina men for å bruke langrenn til trening kan det være nyttig å lære grunnleggende teknikk. Ta med et par venninner og meld dere på langrennskurs for å få mer ut av skiturene.

Klatring

Det er få ting som utfordrer styrke, balanse og kroppskontroll like mye som klatring. Her er det viktig å kunne sikre riktig for at det skal være trygt for deg og klatrepartneren din. Ta med en venninne eller en date på klatrekurs så har du en spennende innendørs aktivitet i vintermånedene som du kan ta med ut om sommeren.
 

Uansett hvilken trening eller aktivitet du ender opp med finner du bekledning og utstyr på Addnature Norge

 


Relaterte saker:

Fiberrikmat gir slankende effekt

Fiberrikmat gir slankende effekt

Er du på slankekur bør maten du spiser inneholde fiber. Denne studien viser at inntak av fiberrikmat under slanking gir en gunstig effekt.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 16.januar 2019 kl 21:56

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]