Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Bloggerne er tilbake – nå med ny sendedag!

Bloggerne er tilbake – nå med ny sendedag!

I sesong 3 av Bloggerne blir du kjent med to nye jenter: Kristin Gjelsvik og Chioma Anugweje. Premiere torsdag klokken 21.30 på TV 2 Bliss.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 6.januar 2015 kl 22:52

Foto: Tv2Bliss

Bloggerne er tilbake, og denne gangen med helt ny sendedag. Serien starter med en dobbelepisode, torsdag 8. januar klokken 21.30. Vi følger hverdagen til bloggerne Sophie Elise Isachsen, Marna Haugen, Suzanne Aabel, Chioma Anugweje og Kristin Gjelsvik og er tett på både i store og små begivenheter i livene deres.

I forrige sesong så vi at det ble slutt mellom Sophie Elise og Mathias. Denne sesongen starter med at Sophie Elise nå ser lysere på livet som singel, og at hun er klar for å starte på nytt. Hun får besøk av venninnen Anette Marie og viser fram en meget spesiell pakke hun har fått.

I slutten av sesong 2 ble vi med Marna helt inn på fødestuen. I denne sesongen kan hun endelig ta med seg babyen sin hjem fra sykehuset og er lykkelig over at fødselen er vel overstått.

Suzanne har reist til sin mors fødeby Budapest og benytter sjansen til å vaske vekk rockesvetten på et anerkjent ungarsk spa. Kristin Gjelsvik synes blogg-Norge er overfladisk og sliter med å finne noe å blogge om. Hun og kjæresten Dennis har nettopp blitt samboere, men er uenige om hvordan de skal fordele plassen.


Annonse:


Sist endret 6.januar 2015 kl 22:58

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]