Følg oss på:

Følg oss på Twitter

10 ting mannen vil ha

Da tenker vi ikke på plasma-TV eller en Porche Cayenne, men hva menn faktisk leter etter hos en kjæreste. Selvsagt er ingen menn like, selv om det kan virke sånn. Men noen av følgende tips vil en mann garantert sette pris på og vektlegge hos en fremtidig kjæreste.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 1.februar 2006 kl 19:59

1. Du har ditt eget liv og sier ifra
Menn liker damer som har sitt eget liv og ikke kun henger på armen hans hele tiden. Pass på deg selv og gjør ditt beste for å se bra ut. Bruk tid på vennene, familien og nyt livet.  Ikke bare sitt hjemme og vent på han.

2. Du tar ikke initiativet
Mannen skal være den som har lyst på deg, foreslå og planlegge stevnemøter og ringe. Han liker jakten, og hvordan skal du ellers finne ut om han virkelig er interessert i deg? Men er han for treg, er det jo ingenting i veien for å ta saken i egne hender.

3. Sexy, men ikke horete
I starten av forholdet er det best om du holder litt tilbake på seksuelle kommentarer. Å peise på med den ene gove kommentaren etter den andre og alle dine innerste seksuelle fantasier, kan bli litt i det meste laget. Noen menn blir vettaskremt av mindre… Litt etter litt kan du bli mer vågal, og når du er sikker på at forholdet er seriøst, er alt lov.

4. Vent med sex
I dag er det skjer det både titt og ofte at man havner til sengs på første date. Men de fleste menn sier faktisk at de synes det er helt ok om man venter med det. Sex kan forandre forholdet på mange måter, og det kan være smart å vente til man er sikker på at dette er noen man har lyst å satse på. Husk på at det finnes mye annen moro enn bare samleie.

5 . Vis at du bryr deg
Du bør gjør de små tingene som viser at du bryr deg om kjæresten din. Det kan være alt fra å lage mat i ny og ne til og passe på at skjortene hans er rene. Men pass på så du ikke blir utnyttet, han må gjøre noe i gjengjeld. Fortell hva din favorittrett er, og kanskje han vil overaske deg med et middagsbesøk komponert helt på egenhånd.

6. Kle på ham
Menn liker damer som hjelper dem med å kle seg riktig. Har han et viktig møte, skal du være på plass og sørge for at han ser godt ut. Og han skal selvfølgelig gjøre det samme for deg. Men husk, ikke prøv å endre stilen hans, la han være seg selv. Men mindre han synes hvite tennissokker til penbuksen er kjempestilig.

7. Ikke stress ham
Er man veldig forelsket, kan dette være et vanskelig ”bud”: Ikke ring flere ganger om dagen, ikke send masse e-poster og ikke nevn giftemål med det første. Menn er ikke som mange av oss jenter som trenger  å ta pulsen på det nye kjæresteforholdet  annenhver time . De vil heller nyte det.

8. Du tar igjen
Du skal ikke tillate slinger i valsen. Menn har lettere for å respektere en kvinne som tar igjen og vet å si i fra hvis han har gjort noe galt, som å bruke all fritid med pokergjengen, eller være utro.. Det kan du ikke finne deg i.

9. Du velger riktig person
Du bør lete etter en som er snill, grei og ikke minst ærlig. Gode manerer er også viktig og viser hva slags person han egentlig er. Du bør også sjekke pengeforbruket hans. Liker du å spare og han sløser penger vil forholdet aldri vare. Er han i tillegg litt handyman, er jaktbyttet ditt komplett.

10.  Kjærlighet er det viktigste
Du vet at uansett hva det måtte være så er kjærlighet det viktigste. Hvis du blir god og varm inni deg når du tenker på han, kan du gi opp jakten og si deg fornøyd med resultatet.


Kilde: ivillage.com


Annonse:


Sist endret 1.februar 2006 kl 21:16

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]