Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Stig van Eijk - Ordinary day

Stig van Eijk - Ordinary day

Stig van Eijk tar reggae- og soulmusikken til et helt annet nivå når han kombinerer den med sine personlige tekster og tolkninger. Han har en egenart som ikke kan sammenlignes med noen andre i Norge.Del på twitter Del på facebook

Skrevet 6.juni 2014 kl 10:58

 

Stig van Eijk ble født i Cali, Colombia, i 1981 og ble adoptert til Norge bare 9 måneder gammel. Siden han var en liten gutt har han alltid hatt interesse for musikk, og han lærte raskt å spille både gitar og piano. I en alder av 17 år debuterte han som artist gjennom en opptreden i Melodi Grand Prix, og vant. Han ga ut singelen "Living My Life Without You" og hans debutalbum "Where I Belong" i 1999. Begge solgte til gull (35.000 eksemplarer) og han ble samme året kåret til årets mannlige artist under Hit Awards.

 

 

I disse dager gir han ut sommerlåten “Ordinary Day”, som er mer kommersiell enn tidligere utgivelser. Han håper med dette å tilnærme seg et enda bredere publikum med reggaesjangeren sin.

 

 

Ordinary Day” kan tolkes på flere måter, men handler hovedsaklig om hvor fort en helt vanlig dag kan forandre retning på godt og vondt.

 

 

Nerven i melodien og teksten er melankolsk, men likefullt varm og håpefull.

 

 

 

Hør sangen her på spotify.

 

 

Her kan du se en video fra Stig sitt tidligere album:

 

 


Annonse:


Sist endret 6.juni 2014 kl 11:35

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]