Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Bokanmeldelse: 5:2 diettens kokebok

Bokanmeldelse: 5:2 diettens kokebok

BBC-dokumentaren om 2-dagersdietten ble sendt i Sverige i år. Seertallet skjøt i været,nærmere en million så programmet der lege Michael Mosley reiser verden rundt og spør forskere: hvorfor er noen friskere og lever lenger? Gå ned i vekt, hold deg sunn og lev lenger med 2 dagers dietten.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 7.januar 2014 kl 11:17

Forfatter:  Moeley Michael, Mimi SPenser & Dr. Sarah Schenker 
Tittel: 2-dagersdietten

spis det du pleier 5 dager i uken og spis maten i denne kokeboken 2 dager i uken

Spencer, Mimi

 

Spiser som du pleier i 5 av ukens 7 dager og at du lever på en sunn og kalorifattig diett de 2 andre dagene i uken. På den måten forbrenner kroppen flere kalorier enn du tar opp på de to dagene du minimerer kalorier i hver uke.
I denne kokeboken er det samlet oppskrifter til de to dagene i uken hvor du skal spise annerledes enn i resten av uken.
Legen og BBC journalisten Dr Mosley er mannen bak 5:2 konseptet og hans bøker er fenomenale selgere i England, USA og i de fleste europeiske land. Mosley har skrevet introduksjonen til kokeboken og Miriam Spencer sammen med Dr Sarah Schenker har utviklet oppskriftene. Maten du spiser de to dagene du kutter ned energiinntaket er lekker og full av smak.

 

Kjøp boken her.


Relaterte saker:

Bokanmeldelse: 2 dagersdietten

Bokanmeldelse: 2 dagersdietten

Det internasjonale slankefenomenet The FastDiet (også kjent som 5:2-metoden) - dietten alle snakker om! Er det mulig å spise godt mesteparten av tiden - og samtidig bli slankere og sunnere?  Les mer »

Bokanmeldelse: Født til å løpe

Bokanmeldelse: Født til å løpe

Boken "Født til å løpe" handler om jakten på løpingens hemmelighet. Denne klassikeren er som et pensum til de som driver innenfor løpe og triathlon miljøer. Boken har mange gode karakterer og tar deg med på et morsomt, spennende og inspirerende eventyr.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 7.januar 2014 kl 11:34

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]