Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Møt russerene - Penger og pels i London

Møt russerene - Penger og pels i London

Straks er det klart for underholdningsserien "Møt russerene" på FOX. Her får du et unikt innblikk i en facinerende, glamorøs og pengesterk verden vi aldri tidligere har hatt tilgang til.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 5.oktober 2013 kl 14:19

Bilde: Fox

Her blir du kjent med alt fra milladærer til vakre fashionistas, de beste festplanleggerne og de de flotteste eiendommene og privatskolene. Bli med inn i den russiske eliten i London, der vi møter fargerike personer, som bl.a tidligere finansmann som nå er kunsthandler, en russisk fotballfrue og
en supermodell.
 

I hver episode blir vi kjent med nye sider ved deres facinerende liv; fra mote til familieliv og fremtidige ambisjoner. Vi møter mennesker som bader i champange for å holde seg vakre. Personer som benytter sitt privatfly for å spise indisk middag i en annen by, og en consierge som kan hjelpe deg med alt fra kunstløp til image-bygging, som blant annet har hatt John Varew på kundelisten sin!

 

Se klipp her:

 


Relaterte saker:

Bokanmeldelse: 2 dagersdietten

Bokanmeldelse: 2 dagersdietten

Det internasjonale slankefenomenet The FastDiet (også kjent som 5:2-metoden) - dietten alle snakker om! Er det mulig å spise godt mesteparten av tiden - og samtidig bli slankere og sunnere?  Les mer »

Annonse:


Sist endret 5.oktober 2013 kl 14:59

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]