Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Forbrukslån med og uten sikkerhet

Forbrukslån med og uten sikkerhet

Med forbrukslån kan du låne penger til å kjøpe hva du vil. Om det er en ferie i sikte, ny Macbook som frister eller om du er i en vanskelig økonomisk situasjon, kan forbrukslån være noe for deg. Er lommeboken tom og du ”bare må ha noe”, finnes det ulike alternativer du kan velge mellom.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 5.september 2013 kl 14:39

Dette innlegget er levert av Lånutensikkerthetguide.no

 

Lån

Når behovet for å låne penger melder seg, kan du låne med sikkerhet. Banken eller lånetilbyder ønsker en garanti på at pengene betales tilbake. Hva og hvordan, blir dere enige om på forhånd. Derav lån med sikkerhet. Om du ikke følger nedbetalingstiden, kan kontrakten gi finansieringstilbyder rett til å ta pant i din faste eiendom, båt eller lignende om du ikke har en kausjonist. Alt avgjøres av hva avtalen går ut på og hvilke regler de ulike tilbyderne har. De fleste er behjelpelige med en fornuftig nedbetalingstid om du har problemer med å betale tilbake innen fristen.
 

Lån uten sikkerhet

Det er ikke alle som har lyst eller mulighet til å søke lån med sikkerhet. Lån uten sikkerhet er omtrent like fleksibelt som lån med sikkerhet. Noen innfrir lån uten sikkerhet til dere uten fast inntekt eller med betalingsanmerkninger. Långivere har ulike løsninger, så det er lurt å finne ut på forhånd hva som er best for deg. Det aller viktigste er å være ærlig når du skriver søknaden. Du kan ringe en økonomisk rådgiver eller  sende en epost om du lurer på noe før du søker. Generell informasjon er lett tilgjengelig på de fleste långiveres nettsider. Med lån uten sikkerhet overføres pengene ofte raskt til kontoen din og det er sjeldent lang behandlingstid. At du kan søke via nettet gjør prosessen enkel og grei og du slipper å sitte ansikt mot ansikt å forklare noen noe som helst.
 

Ond sirkel?

Vi anbefaler ikke noen å låne penger verken med eller uten sikkerhet om du havner eller er i en ond sirkel . I verste fall kan du ikke betale tilbake og samvittigheten kan ta overhånd. Våkne netter og bekymringer kan gå ut over helsen og livskvaliteten din. Tenk deg om en gang til. Er det et behov eller er det et ønske du vil tilfredsstille? Har du lyst, har du lov, men vær forsiktig om det kommer til å koste mer enn det smaker. Du må gjerne benytte deg av et forbrukslån som et alternativ for en midlertidig løsning. Kanskje er det nettopp det som skal til for å unngå våkne netter? Uansett er det lurt å snakke med noen, for eksempel din private bank for å få økonomisk veiledning.

Noe annet du lurer på? Les mer om lån uten sikkerhet her"

 


Annonse:


Sist endret 9.februar 2014 kl 17:59

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]