Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Bokanmeldelse: 2 dagersdietten

Bokanmeldelse: 2 dagersdietten

Det internasjonale slankefenomenet The FastDiet (også kjent som 5:2-metoden) - dietten alle snakker om! Er det mulig å spise godt mesteparten av tiden - og samtidig bli slankere og sunnere?

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 3.september 2013 kl 21:44 av Lise Lotte Andersen

Forfatter:  Moeley Michael
Tittel: 2-dagersdietten

Med det nye revolusjonerende slankefenomenet 2-dagersdietten går det an!

Stikkordet er periodiske faste - 2 dager på, 5 dager av (også kalt 5:2-metoden).
 

Det er så enkelt som det lyder: Spis normalt i fem dager, kutt deretter drastisk ned på kaloriene i to valgfrie ukedager (500 kalorier for kvinner, 600 for menn). Samtidig som kiloene raser av, reduseres også risikoen for en lang rekke sykdommer - deriblant diabetes, hjerteinfarkt og kreft. I tillegg er dette en diett som er svært lett å følge uten at hele familien må legge om livsstilen.
 

2-dagersdietten inneholder foruten en grundig innføring i metodens prinsipper en kaloriteller og et stort utvalg illustrerte 500-/600-kaloriersmenyer som gjør det enkelt å komme i gang.
2-dagersdietten (The FastDiet) er en internasjonal mega selger - den har ligget mange uker på førsteplass i både USA og Storbritannia og utgis nå i en rekke land i Europa forøvrig.

 

Kjøp boken her


Relaterte saker:

Bokanmeldelse: 5:2 diettens kokebok

Bokanmeldelse: 5:2 diettens kokebok

BBC-dokumentaren om 2-dagersdietten ble sendt i Sverige i år. Seertallet skjøt i været,nærmere en million så programmet der lege Michael Mosley reiser verden rundt og spør forskere: hvorfor er noen friskere og lever lenger? Gå ned i vekt, hold deg sunn og lev lenger med 2 dagers dietten.  Les mer »

Slik vil du se ut?

Slik vil du se ut?

Ønske om å se slank ut er arvet. Ny studie mener at genene våre styrer ønsket om en slank kropp og ikke påvirkning fra omgivelsene.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 20.februar 2014 kl 21:48

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]