Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Starbucks lanserer Discoveries Skinny Latte

Starbucks lanserer Discoveries Skinny Latte

Norges første fettfattige iskaffe: Det amerikanske kaffekjeden Starbucks lanserer nå Norges første drikkeklare iskaffe med fettfattig melk. Det gir mulighet for å nyte den kjente Starbucks-smaken når som helst og hvor som helst, i en utgave med færre kalorier.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 6.mai 2013 kl 12:34

 

Kaffe latte basert på fettfattig melk har vært en stor suksess i Starbucks kafeer over hele verden. Nå er den tilgjengelig som iskaffe på det norske markedet.

 

Starbucks Discoveries ® Skinny Latte er en deilig, forsiktig søtet og lett espressodrikk. Den er laget med den samme Fairtrade-sertifiserte og 100 prosent arabica espresso-ristede kaffen kjent fra Starbucks-caféene, blandet med fettfattig melk og redusert mengde sukker. Resultatet er en kremet, robust og ren kaffe, med færre kalorier. Perfekt når du vil pause litt i en travel hverdag – uten dårlig samvittighet.

 

Starbucks Discoveries ® Skinny Latte er tilgjengelig i kiosk og butikk over hele landet.

Alle kan dele sine Starbucks Discoveries Skinny Latte kaffepauser på Twitter og Instagram: #StarbucksdiscoveriesNO

 

Starbucks Discoveries Skinny Latte er en del av en komplett serie av drikkeklare iskaffer, Starbucks Discoveries®,  som er tilgjengelige i kjøledisken i dagligvarebutikker og kiosker over hele Norge:


 

Starbucks Discoveries® Skinny Latte

Skinny Latte en lekker, lett søtet, fettfattig og rik espressodrikk - inspirert av den originale Skinny Latte fra kafeene. 

 

Starbucks Discoveries® Seattle Latte

En perfekt blanding av rik espresso og kremet melk. Inspireret af den orginale Starbucks Caffé Latte.

 

Starbucks Discoveries Caramel Macchiato

Denne favoritten ble først introdusert i kafeene  i 1987, og er en kremet blanding av Starbucks Espresso-ristet kaffe og søt karamell.

 

Starbucks Discoveries Chocolate Mocha

En blanding av  fristende  rik kakaosmak og Espresso-ristet kaffe i en deilig, kremet drikk. Bli fristet av en blanding som bringer espresso- og sjokoladeelskere til kafeene hver eneste dag. 

 

Du kan lese mer om Starbucks Discoveries iskaffer på www.starbucksonthego.com.

Her vil det også arrangers en Fashion Week-konkurranse som starter i uke 20,  hvor du kan vinne en helt unik fashion-opplevelse på København Fashion Week.

 

Om Starbucks Corporation

Siden 1971 har Starbucks Corperation dedikert seg til å  riste verdens beste arabica-kaffe samtidig med å sette etisk standard i høysetet. I dag har Starbucks inntatt posisjon som verdens største kaffekjede, med over 16 000 utsalgsteder over hele verden. Starbucks har fokus på å skape luksuriøse og eksklusive produkter og gi kundene den unike Starbucks-opplevelsen. 


Relaterte saker:

Få større sexlyst av kaffe

Få større sexlyst av kaffe

Tross for delte reaksjoner hos norske sexologer, så viser en ny studie at kvinner kan får større sexlyst ved å drikke kaffe.  Les mer »

Spar Kalorier på Caffe Latte

Spar Kalorier på Caffe Latte

I gjennomsnitt drikker hver av oss 3-4 kopper kaffe daglig. Ikke alle varianter er like kalorivennlige.  Les mer »

Tren bedre med kaffe

Tren bedre med kaffe

Er du glad i kaffe og trener har du en god nyhet her. Koffein øker ytelsesevnen under trening med over 10 prosent. Det viser en ny samling av 21 ulike studier på koffeinets effekt på fysisk aktivitet.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 6.mai 2013 kl 12:57

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]