Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Nå har det blitt enklere å spise fisk ofte

Nå har det blitt enklere å spise fisk ofte

Blant nordmenn er fisk både en populær og næringsrik middagsrett. Likevel synes mange det er utfordrende å få til gode og varierte fiskemåltid. Findus lanserer nå nyheten Fisk i en fei – et produkt som raskt og enkelt gir deg en smakfull torskemiddag med perfekt resultat.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 1.februar 2013 kl 20:01

Bilde: Findus

 

Fisk i en fei er en serie ren fisk som kan tilberedes i mikrobølgeovnen. Produktet består av ryggfileter av torsk av ypperste kvalitet. Fisken er dypfryst, og kommer ferdig med saus i stekeposer som kan legges rett i stekeovnen, eller fire minutter i mikrobølgeovnen.

 

- Vi opplever at mange har en barriere når det gjelder å tilberede torsk. Derfor har vi prøvd å gjøre det så enkelt som mulig. Her kan man tilberede fisken uten i det hele tatt å ta på den. Fire minutter i mikrobølgeovnen, og du får et perfekt resultat, forteller Karine Rød Haraldsson, markedssjef for fisk hos Findus.

 

Unik teknologi

Posen som fisken og sausen ligger i gjør det enkelt for deg å få et perfekt resultat.

Findus har brukt unik teknologi på utviklingen av produktet, og dermed er det slutt på å bekymre seg over at fisken blir tørr. Posen fisken ligger gjør at fisken blir like saftig og god i mikrobølgeovnen som i stekeovnen. I stekeovnen er tilberedningstiden 30 minutter. 

 

- Vi har sett at det er et behov for differensiering i fiskedisken, både når det gjelder ferdigretter og ren fisk. Nå lanserer vi et produkt som vil skille seg litt ut, med spennende smørsauser vi tror vil falle i smak hos de aller fleste. Du kan velge mellom torsk med pestosmør, torsk med sitron, - og persillesmør og torsk med middelhavssmør. Så lager man selv det tilbehøret man ønsker ved siden av, avslutter Malin Valdal Corneliussen, markedsdirektør i Findus. 


Relaterte saker:

Tacopizza

Tacopizza

Taco på pizza - kan det bli bedre? Denne pizzaen er en sikker vinner hos både store og små!  Les mer »

Annonse:


Sist endret 1.februar 2013 kl 20:24

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]