Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Ny Olay Total Effects Moisturiser + Serum Duo; en multitask-løsning for travle kvinner

Ny Olay Total Effects Moisturiser + Serum Duo; en multitask-løsning for travle kvinner

Nå lanserer Olay det siste tilskuddet i Total Effects-serien, en 2-in-1-krem som gir flere resultater med færre trinn ved hjelp av den mest konsentrerte formelen noensinne. Den enkle ett-trinnsløsningen er tilpasset norske kvinners hektiske hverdag, og gjør at de kan fokusere på viktigere ting i livet enn å måtte holde styr på en mengde krukker og tuber. Med den offisielle statusen som merke nummer én* innen hudpleie, er Olay stolt av å kunne presentere det nyeste medlemmet i Total Effects-familien; en multitask-løsning for travle kvinner.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 15.januar 2013 kl 18:59

Foto: Produsent

 


I februar lanserer Olay den nyeste innovasjonen i Total Effects-serien; Olay Total Effects Moisturiser + Serum Duo, som består av en kraftfull kombinasjon av Olays dokumenterte krem og et nytt serum. Produktet er Olays mest konsentrerte per dags dato, og bekjemper fremveksten av de syv alderstegnene. Moisturiser + Serum duoen hjelper til med å forbedre hudens linjer, rynker, fasthet, ujevn hudfarge, tekstur, synlige porer og tørrhet, i tillegg til å beskytte huden fra solskader med SPF 20.

 

ETT-TRINNS LØSNING

Olay vet hva som er de bakenforliggende årsakene til aldring. Olay forstår også moderne, travle kvinner som leter etter løsninger som effektivt addresserer aldringstegn, uten at det gjør hupleierutinen mer komplisert. Derfor har Olay utviklet Total Effects Moisturiser + Serum Duo, en kombinasjon av ingredienser som effektivt bekjemper de syv tegnene på aldring i ett trinn. Alle kvinner kan nå oppleve de mange fordelene ved å gi sitt anti-aging regime ett skikkelig løft, uten å bruke mer tid på den daglige hudpleierutinen.


MAKSIMAL ANTI-AGING STYRKE

Dr. Sian Morris, Olay F&U, forklarer at: ”Olay Total Effects Moisturiser + Serum Duoer er en ekstremt effektiv og konsentrert hudpleieløsning, som gjør det mulig for travle kvinner med mange baller i luften å holde styr på sin anti-aging rutine”.

Olay Total Effects Moisturiser + Serum Duo kombinerer en dokumentert krem med et serum som gir maksimal anti-aging styrke og essensiell hydrering, i tillegg til å beskytte huden med SPF 20.

 


INDRE STYRKE OG GOD ENERGI

Med nye Total Effects Moisturiser + Serum Duo gir Olay kvinner tid til å fokusere på indre styrke og energi, fremfor å kaste bort tid på rigide skjønnhetsrutiner.

 


Annonse:


Sist endret 15.januar 2013 kl 19:12

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]