Følg oss på:

Følg oss på Twitter
”Del” og redd et liv – delta i kampen mot HIV på verdens AIDS-dag!

”Del” og redd et liv – delta i kampen mot HIV på verdens AIDS-dag!

Den globale kondomgiganten Durex donerer ett kondom for hver person som deltar i en ny kampanje på sosiale medier på årets AIDS-dag 1. desember.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 29.november 2012 kl 21:22

 

 

Gjennom kampanjen som går fra 26. november til 1. desember vil Durex donere ett kondom for hver person som deler kampanjebilder eller video på Facebook. Kondomene vil gå til globale veldedige organisasjoner som MTV Staying Alive Foundation og Dance4Life, som støtter og organiserer utdannelse for å forebygge spredning av HIV.

 

Del et Durex World AIDS Day bilde eller video fra Durex’ Facebook-side http://www.facebook.com/Durex.Norway og et kondom vil automatisk doneres på dine vegne. Twitter-brukere kan også involvere seg. Ved å tvitre en opplysning om HIV med  hashtag’en #1share1condom vil også dette trigge en kondomdonasjon. 

 

Selv etter 25 år med Verdens AIDS-dag initiativ er spredning av HIV fremdeles et globalt problem. Durex allierer seg med HIV-forebyggende organisasjoner på globalt nivå for å hjelpe til å støtte arbeidet mot den første HIV-frie generasjonen.

 

Ifølge UNAIDS* ble 2,5 millioner mennesker smittet med HIV I 2011. Durex har derfor symbolsk satt et mål for kondomdonasjoner på 2,5 millioner, noe de håper å nå innen slutten av Verdens AIDS-dag 1. desember.

 

Ifølge Kristoffer Ahlerup, Category Marketing Manager Health, er Durex forpliktet til å forbedre kunnskapen og forståelsen av HIV og å sette fokus på hvordan spredningen av viruset kan forebygges: 
 

Vi har identifisert globale organisasjoner hvor kombinasjonen av kunnskapsspredning og tilgang til kvalitetskondomer vil gjøre en forskjell. Vi har støttet kampen mot HIV i mange år, og i år ønsket vi å gjøre noe på et globalt nivå for å oppnå større innvirkning og for å styrke innsatsen for å oppnå en HIV-fri generasjon.

 

Finn ut mer om hvordan du kan støtte kampanjen og lære mer om HIV her: www.1Share1Condom.com.

 

 


Relaterte saker:

Årets store Julekalender ved jenteporten 2012

Årets store Julekalender ved jenteporten 2012

I perioden 1-24 desember kjører jenteporten sin faste julekalender, her trekkes det nye vinnere hver eneste dag - og det blir mange spennende premier.  Les mer »

Vi deler sexbilder på mobilen

Vi deler sexbilder på mobilen

Nær 4 av 10 unge deler sexinnhold  Les mer »

Annonse:


Sist endret 29.november 2012 kl 21:37

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]