Følg oss på:

Følg oss på Twitter
AMERICAN HORROR STORY: ASYLUM - SESONG 2

AMERICAN HORROR STORY: ASYLUM - SESONG 2

American Horror Story er en dramatisk og moderne skrekkhistorie. I første sesong ble vi kjent med familien Harmon som flytter til en herskapelig villa – der livet deres får en brutal vending. Sesong 1 fikk hele 17 Emmy-nominasjoner, like mange som den kjente serien «Mad Men».

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 29.november 2012 kl 20:05

Bilde: Fox International Norge 

 

I desember er det duket for premiere på sesong 2, og sammen med den nye sesongen følger også nye skuespillere og et nytt miljø. Handlingen finner sted på et mentalsykehus og året er 1964!
Sesong 2 vil utforske sunn fornuft og grusomheter fra det virkelige liv. Jessica Lange returnerer, men i rollen som en nonne som overvåker sykehuset. Hun blir akkompagnert av flere skuespillere fra første sesong; Sarah Paulson, Lily Rabe, Evan Peters og Zachary Quinto. I tillegg har sesongen flere kjente skuespillere på laget, som James Cromwell, Joseph Fiennes, Adam Levine, Chloe Sevigny, Clea Duvall og Jenna Dewan.


Relaterte saker:

Årets store Julekalender ved jenteporten 2012

Årets store Julekalender ved jenteporten 2012

I perioden 1-24 desember kjører jenteporten sin faste julekalender, her trekkes det nye vinnere hver eneste dag - og det blir mange spennende premier.  Les mer »

Julestjernen blir funnet i Tsjekkia

Julestjernen blir funnet i Tsjekkia

Den lenge etterlengtede filmen "Reisen til julestjernen", som hadde premiere over hele landet for noen uker siden, er tatt opp i Tsjekkia. Produsent Jan Eirik Langøen ønsket et "eventyrlig sted" som ramme for filmen, og det fant han blant annet på Pernstejn-slottet i nærheten av Praha. Julefilmen er bare én av flere skandinaviske filmer som er tatt opp i Tsjekkia den siste tiden.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 1.desember 2012 kl 13:20

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]