Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Gi deg selv en spabehandling hjemme

Gi deg selv en spabehandling hjemme

Olay har utviklet et eget spa-sett slik at alle kvinner kan nyte en luksuriøs velværebehandling hjemme, og det til en rimelig pris. Spa-settet består av Olay Regenerist nye fragrance-free 3 Point Treatment Cream, 3 Point Super Serum og Night Renewal Elixir. Settet gir en fullverdig anti-ageing-behandling i tre enkle steg.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 27.november 2012 kl 21:33

Bilde: P&G Norge

 

 

Olays egne undersøkelser viser at nesten alle kvinner kunne tenke seg en profesjonell ansiktsbehandling jevnlig, men de fleste av oss har ikke råd, i hvert fall ikke hver dag! Så Olay tok på seg oppgaven, og utviklet en spalignende behandling for daglig bruk. Den enkle 3-trinns behandlingen er klinisk testet, og utviklet med det aller nyeste innen vitenskap og teknologi med fokus på å bekjempe noen av de tøffeste utfordringene ved anti-aging, som oppstramming, fine linjer og rynker.


Kvinner er enige


Over 200 kvinner ble invitert til et ledende britisk spa hvor de fikk en 15 minutters ansiktsbehandling med bind for øynene.  Samtlige fikk også med seg Night Renewal Elixir som de skulle bruke om natten - resultatene ble så kartlagt over telefon de neste syv dagene*.

Resultatene var forbløffende! Hele “9/10 kvinner var enige om at Olay Regenerist gir en luksuriøs, spalignende, anti-ageing-opplevelse”.


Olay Regenerist 3 point treatment cream ble tildelt den prestisjefylte prisen Årets Beste produkt i 2009**. Den avgjørende anti-ageing-ingrediensen i Olay Regenerist er et unik amino-peptid kompleks bestående av pentapeptid (Pal-KTTKS) kombinert med Vitamin B3 (Niacinamid), ProVitamin B5, Vitamin E, grønn te ekstrakt og Allantoin. Sammensetningen reduserer synligheten av fine linjer og rynker, forbedrer hudens elastisitet og stramhet, jevner ut hudtonen og teksturen, og styrker hudens naturlige forsvar. Takket være denne unike kombinasjonen av ingredienser, er Regenerist-seriens sammensetning rikholdig uten å følelse for tung, og gir en luksuriøs spalignende følelse etter påføring.


Olays sterkeste fuktighetsgiver – nå 100% parfymefri
 

Det har kommet en ny krem på markedet som tilbyr full anti-ageing-effekt – helt uten parfyme. Den britiske kjendishudpleieren  Anastasia Achilleos uttaler om den nye varianten av Olay Regenerist 3 Point Treatment Cream;


“Mens kvinner flest liker parfymerte produkter, er det noen som absolutt ikke liker det. Det betyr allikevel ikke at de skal nektes de samme fantastiske resultatene som Olays Regenerist amino-peptid kompleks gir. Den nye kremen føles likt, ser lik ut og gir de samme resultatene. Så hvis du er på jakt etter en luksuriøs fuktighetskrem med høy ytelse, som i tillegg er parfymefri kan du også bli med i Regenerists hudpleieklubb.”


Olay Regenerist 3 Point Treatment Cream bidrar til å redusere synlige aldringstegn som: glatthet, fuktighet, reduksjon av fine linjer og rynker, jevnere hudtone og økt fasthet. Den gir huden fukt i 24 timer og synlig fyldigere hud. I en fersk tre ukers studie av 220 kvinner, sa over 7 av 10 kvinner at huden deres så og føltes fastere ut¹ .

Olay Regenerist 3 Point Treatment Cream inneholder det høyeste nivået av glyserin i Regenerists utvalg, i tillegg inneholder den også en viktig fuktighetsgivende ingrediens - hyaluronsyre - som virker som et fuktighetsnett, som hjelper til å holde på fuktigheten i 24 timer. Sammen med 3 Point Super Serum og Night Renewal Elixir danner dette en enkel og effektiv hudpleierutine, som gir deg en luksuriøst spabehandling i ditt eget hjem, hver dag.


TILGJENGELIGHET: 

Den nye Olay Regenerist 3 Point Treatment Cream fragrance-free, Olay Regenerist Night Renewal Elixir, og Olay Regenerist 3 Point Super Serum er tilgjengelig på VITA og Cubus. 

Veiledende utsalgspris:
Night Renewal Elixir 299kr
Olay 3pt treatment cream 299kr
Olay 3pt super serum 319kr

 


Relaterte saker:

Årets store Julekalender ved jenteporten 2012

Årets store Julekalender ved jenteporten 2012

I perioden 1-24 desember kjører jenteporten sin faste julekalender, her trekkes det nye vinnere hver eneste dag - og det blir mange spennende premier.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 27.november 2012 kl 21:54

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]