Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Slik finner du årets julegaver på nett

Slik finner du årets julegaver på nett

I år kan du spare tid og samtidig finne de gode julegavene til de du bryr deg om. Dette nettstedet viser deg hundrevis av gavetips, som kan knyttes til person og anledning. Les mer om hvordan gavehandlen kan bli enklere denne julen.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 20.november 2012 kl 22:06

 

Stadig flere handler gaver på nett, og nettstedet AlleGaver.no gjør det enklere å finne de gode julegavene. Nettstedet gir deg hundrevis av gavetips fra et bredt spekter av nettbutikker.

Gavetipsene er sortert etter anledning, type gave og hvem gaven er ment for.

Oversikten med gavetips gjør at du ikke trenger besøke en rekke nettbutikker for å kartlegge hvilke gaver som finnes på markedet. Her finner du gavetipsene samlet i en oversikt, og finner du et spennende produkt klikker du enkelt videre til en nettbutikk som selger produktet.

Er du fremdeles i tvil om hva du skal kjøpe kan AlleGaver.no sin egen søkemotor ”Gavefinneren” hjelpe deg.

Søkemotoren kombinerer informasjonen fra de mange gavetipsene og lager en skreddersydd liste med gaver. Eksempelvis kan du søke etter et elektrisk produkt i prissjiktet 500 til 1.000 kroner som julegave til mottakeren du har i tankene.
 


Relaterte saker:

Mørketiden er et faktum.... hvordan er det med energien din?

Mørketiden er et faktum.... hvordan er det med energien din?

Den første snøen har allerede kommet, klokken er skrudd tilbake - altså kan vi forberede oss på både kaldere og mørkere dager. Hva skjer da med din energi?  Les mer »

Ny ferieundersøkelse: Dette vil nordmenn gjøre når de ferierer

Ny ferieundersøkelse: Dette vil nordmenn gjøre når de ferierer

En ny undersøkelse viser at nordmenn først og fremst er opptatt av å lade batteriene med sightseeing og god mat når de er på tur. Internasjonalt blir det mer og mer populært å kombinere ferie med å ta vare på helsa.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 21.november 2012 kl 13:03

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]