Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Plei høsthuden din med næring, fuktgivende pleie, vitaminer og lett fundation

Plei høsthuden din med næring, fuktgivende pleie, vitaminer og lett fundation

Når sommeren går mot slutten og høsten tar over sitter mange av oss igjen med en hus som har blitt utsatt for sol, varme, klor og saltvann. Selv om sommeren har vært fantastisk har ansikthuden din behov for ekstra pleie utover høsten. Olays originale BB-krem fra Total Effects-serien pleier huden din med fuktighet, vitaminer, solfaktor og Max Factors pigmentteknologi som gir en lett finish og jevn farge, samt tilføyer en naturlig glød til ansiktet ditt.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 5.september 2012 kl 09:53

Bilde: Produsent
 

 

Med sin 7 i 1-formel, både fukter, pleier og beskytter Olays originale BB krem hudendin - og tilføyer en diskret, naturlig glød med Max Factors sminketeknologi; akkurat slik en BB krem skal gjøre.

 

" Olay Total Effects Touch of fundation BB-Krem kombinerer alle hudpleieelementene som en effektiv Olay fuktighetskrem gir, med Max Factors fundation-teknologi og sminkekunnskap, i tillegg til effektiv UV-beskyttelse for å gi kvinner en naturlig vakker og jevn hudfarge i ett enkelt produkt", sier Dr Sian Morris, seniorforsker hos Olay Research & Development.

 

Hva er BB-krem?

Essensen av en BB-krem er at den har flere funksjoner; det er enkelt og effektiv hudpleie som kombinerer de beste funksjonene i ett enkelt produkt. Olays Total Efekt Touch of fundation inneholder en lett Max faktor-fundation med ultra-fine pigmenter som gir deg en uanstrengt jevn hudfarge. Du får beskyttelse mot solen (SPF 15 som inkluderer UVA- og UVB- beskyttelse) i tillegg til antioksidanter som styrker huden din med fuktighetsgivende nøkkelingridienser som vitamin B3, provitamin B5 og vitamin E for å gi den en myk og vakker hud og synlig reduksjon av fine linjer og rynker.

Så i stedet for å holde styr på en rekke flasker og kremer for å dekke alle dine hudbehov, er Olays originale BB-krem en enklere måte å behandle huden din på så du kan nyte høsten og møte vinteren med vakker hud.

Denne tankegangen lå også bak utviklingen av Olay tilbake til 1950-tallet, og forsetter å være  hovedformålet: å skape enkel og effektiv hudpleie som lar kvinner skinne igjennom på deres helt egne og unike måter.


20 millioner kvinner velger Total Effect*

Olay har mottatt utallige priser og anerkjennelser av noen av verdens mest innflytelserike magasiner og hudpleieeksperter: fra ledende magasiner som US woman`s Healt og Storbritannias In style, til Marie Claires liste over `25 nye produkter som kommer til å forandre livet ditt`.

 


Annonse:


Sist endret 28.november 2012 kl 22:49

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]