Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Nina - den nye supermodellen

Nina - den nye supermodellen

Nina fra Asker erstatter modeller som Charlotte Thorstvedt, Kathrine Sørland, og blir den nye supermodellen til landets største solkjede.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 27.juli 2012 kl 14:16

 

Foto: Levert fra Brun og blid

 

19 år gamle Nina Fjalestad fra Asker blir den nye frontfiguren til landets største solkjede etter å ha utkonkurrert nærmere 1200 kvinner og menn som kjempet om det samme modelloppdraget. 19-åringen skal være frontfigur på kjedens 130 solsentre over hele landet det neste året.

 

Det er nesten ikke til å tro. Dette er stort for meg, virkelig stort. Jeg er helt satt ut,  utbrøt 19-åringen da juryens dom forelå lørdag kveld.  

Seieren i Brun og blid Modell 2012 er også hennes store gjennombrudd som modell.  Nina Fjalestad var også med i finalen i Frøken Norge. Modelloppdraget for Brun og blid er det største i Norge og gir inntil 500.000 kroner de neste årene. Hun mottar umiddelbart 200.000 kroner etter seieren. I løpet av den neste uken blir det fotoshoot med Per Heimly, en av landets fremste og mest kjente fotografer. 

 

Modelloppdraget fra Brun og blid kommer godt med det neste året. Da har 19-åringen planlagt et friår fra studier. 
Hun arbeider nå deltid i en klesbutikk, og fra neste høst vurderer hun å søke Politihøyskolen. Politi er det som foreløpig utmerker seg som det mest interessante karrierevalget. 

Jeg leverte det jeg kunne på catwalken. Det var ni andre sterke konkurrenter og jeg var ikke sikker på seier før juryens avgjørelse forelå, sier hun.
Ved siden av modelloppdrag er hennes store lidenskap dansegruppen Viva World. 

 

 

 

Relaterte saker:

sannheten om skjønnhetsmytene

sannheten om skjønnhetsmytene

Uttalelsene om ulike skjønnhetsmyter er mange. Noen er noe riktigere enn andre. Vi tar til oss råd om det ene og det andre, kanskje i et desperat forsøk på å bli vakrere.  Les mer »

Vi deler sexbilder på mobilen

Vi deler sexbilder på mobilen

Nær 4 av 10 unge deler sexinnhold  Les mer »

Annonse:


Sist endret 9.august 2012 kl 11:38

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]