Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Aussie kommer med nyheter denne sommeren.

Aussie kommer med nyheter denne sommeren.

Nå kommer Aussie med to aussome nyheter! Summer Limited Editions gjør håret ditt hetere enn Sahara, og ikke minst kommer herligheten i helt nye Travel Size-forpakninger.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 18.juni 2012 kl 19:27

Bilde: Produsent

 

Etter en lang, blek vinter begynner dagene endelig å bli solfylte og lengre.Vi sier G’day til alle sommermånedene som er fulle av strandliv, grilling i hagen og piknik med venner. For å gi håret den etterlengtede sommer-boosten, kommer Aussie med en ny Summer Limited Edition. Serien har hentet inspirasjon fra surfeverden, og det nye sommerlige designet er påvirket av Australias heteste surfemerker som blant annet Roxy, Billabong og Rip Curl.
 
La de nye skjønnhetene tilføre badet ditt farger i sommer, og få et sommerhår
som stråler i ett med solen. Mate, etter all fun- in- the- sun er det viktig å la håret få riktig behandling. Derfor er også alles reddende engel, 3 Minute Miracle også kommet ut i en fargerik sommerlook denne gangen.
 
Som om dette ikke skulle være nok kommer enda en nyhet!
 
For alle som savner sin kjære Aussie mate når de er utenlands, men som syntes flasken er for stor å ha med seg i kofferten, har vi endelig tatt frem Aussie Travel Sizes.
De små godsakene sklir problemfritt gjennom sikkerhetskontrollen, og passer perfekt i reisevesken din. Slik vil håret ditt få Aussie-treat og lukte oh- so- fabulous hvor enn i verden du befinner deg i sommer.
 
Horoo, bon voyage, og ha en aussome hot sommer!
 
 
 

Du finner nye Aussie Summer Limited Edition og Travel Size på Vita og Cubus


Relaterte saker:

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 18.juni 2012 kl 21:09

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]