Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Snow White and the Huntsmann

Snow White and the Huntsmann

Snow White and the Huntsman gikk nylig opp i USA, hvor den ble årets fjerde største premierefilm. Universal Pictures er i ferd med å utvikle en oppfølger, som kommer til å fortsette legenden om Snow White der det tradisjonelle eventyret og den første filmen slutter.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 18.juni 2012 kl 22:55

Bilder: UIP Norway

 

 

I det episke actioneventyret «Snow White and the Huntsman» spiller Kristen Stewart (Twilight) den eneste personen i landet som er vakrere enn den onde dronningen (Oscar-vinneren Charlize Theron).

 

Dronningen ønsker å kvitte seg med konkurransen, men den onde herskerinnen hadde ikke regnet med at den unge kvinnen er klar for å slå tilbake.

Snow White har blitt godt trent i krigens alle kunster av jegeren (Chris Hemsworth, «Thor») som var sent ut for å ta livet av henne. Sam Claflin («Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides») spiller prinsen som i lang tid har vært betatt av Snow Whites skjønnhet og styrke.

 

Denne fantastiske nye versjonen av det legendariske eventyret er skapt av Joe Roth, produsenten av «Alice in Wonderland», produsent Sam Mercer («Den sjette sansen») og den nyskapende regissøren Rupert Sanders.

 

 

 

 

 

 


Relaterte saker:

Aussie kommer med nyheter denne sommeren.

Aussie kommer med nyheter denne sommeren.

Nå kommer Aussie med to aussome nyheter! Summer Limited Editions gjør håret ditt hetere enn Sahara, og ikke minst kommer herligheten i helt nye Travel Size-forpakninger.  Les mer »

The Hunger Games sett av over 62.500 på kino i premierehelgen

The Hunger Games sett av over 62.500 på kino i premierehelgen

Fredag 23. mars var det verdenspremiere på THE HUNGER GAMES. Filmen ble i helgen sett av 62.540 og blir med dette den største åpningshelgen (fredag t.o.m søndag) i år på norske kinoer. HUNGER GAMES gikk rett til topps forbi MISSION IMPOSSIBLE: GHOST PROTOCOL som hadde et besøk på 54.356 i sin åpningshelg.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 18.juni 2012 kl 23:01

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]