Følg oss på:

Følg oss på Twitter

TV på soverommet ødelegger sexlivet

Hvis du synes sexlivet går litt tregt med partneren og dere har en TV på rommet, er det den som har skylden. Mest sannsylig ihvertfall..

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 17.januar 2006 kl 15:47

Ifølge en italiensk undersøkelse, viser det seg at par som ikke har TV på rommet, har dobbelt så mye sex som de som har det, skriver VG.

Skyver seksualiteten ut
Haakon Aars ved Institutt for klinisk psykologi og terapi sier til VG at han synes ikke resultane fra den italienske undersøkelsen er overraskende. Ved å ta TV’en inn på rommer, skyver man seksualiteten ut mener samlivseksperten.

523 italienske par deltatt i undersøkelsen. De som har ikke har hatt TV på soverommet, hadde åtte ganger så mye sex som de som hadde det. De hadde sex kun 4 ganger i måneden. De i gruppen som var over 50 år, var effekten av å ha TV på soverommet enda større. Par uten fjernsyn har sex syv ganger i måneden, sammenlignet med 1,5 for den med soveroms-TV.

- Jeg synes soverommet skal brukes til sove og ha sex og det er både trist og dumt at par prioriterer TV fremfor erotikk.

TV-program avgjør
I undersøkelsen kom psykologene fram til at hva slags program man så på, ville påvirke sexlysten. Voldelige filmer påvirket over halvparten av parene negativt, mens reality-programmer vekket lysten hos hvert tredje par.

Aars slår fast at den eneste grunnen til å ha TV på soverommet er hvis man skal se erotiske filmer og porno.


Annonse:


Sist endret 18.januar 2006 kl 15:47

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]