Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Eva Longoria spiller hovedrollen i den nye SHEBA-kampanjen

Eva Longoria spiller hovedrollen i den nye SHEBA-kampanjen

Hollywood-stjernen Eva Longoria har inngått et samarbeid med Premiumkattematmerket SHEBA for å oppmuntre katteeiere verden over til å "Follow your passion"

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 5.juni 2012 kl 20:04

 

 

Premiumkattematmerket SHEBA har i dag annonsert et globalt samarbeid med den attraktive, internasjonale skuespillerinnen og TV-stjernen Eva Longoria.

 

Den pasjonerte katteelskeren Longoria, hovedrolleinnehaver i den internasjonalt bejublede TV-serien «Frustrerte fruer», er ansiktet utad for den nye, globale SHEBA-kampanjen "Follow Your Passion". Kampanjen skal fokusere på å celebrere og anspore alle pasjonene til katteelskere over hele verden.

 

Kampanjen lanseres med en ny TV-kampanje som skal bidra til å oppmuntre katteelskere til både å uttrykke, dele og leve ut alle sine pasjoner, inkludert kjærligheten til katter. Reklamen, som sendes i Skandinavia i 2012, vil vise seerne en mer personlig side av Longoria ettersom hun lekent avslører noen av sine mest skjulte pasjoner.

 

Longoria forklarer hva som førte til dette samarbeidet med SHEBA om denne kampanjen: “Jeg ser virkelig frem til å samarbeide med SHEBA om denne kampanjen fordi jeg har så mange meningsfylte pasjoner i livet mitt.  I tillegg til min kjærlighet til katter, elsker jeg dans og matlaging og jeg setter virkelig pris på arbeidet mitt.  Jeg har også en pasjon for relasjoner, enten det gjelder familien min, mine kjære eller dyrene mine, så for meg er mine pasjoner avgjørende for hvem jeg er.”

 

Henri Mäkinen, nordisk markedsføringssjef, sier: “Eva er den perfekte ambassadøren for et høykvalitetsmerke som SHEBA. Hun er en selvsikker, energisk, sofistikert og vakker kvinne med en utrolig pasjon for livet, noe som kommer til uttrykk i alt hun gjør – men først og fremst er hun en sann katteelsker. Vår 2012-kampanje vil fokusere på å celebrere alle pasjonene i våre forbrukeres liv, så vi gleder oss svært til dette samarbeidet.”

 


Relaterte saker:

Annonse:


Sist endret 13.juni 2012 kl 12:51

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]