Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Vær med og vinn «Jentecruise» for seks venninner med spa og Brimi-mat på Stena Saga!

Vær med og vinn «Jentecruise» for seks venninner med spa og Brimi-mat på Stena Saga!

Hver fredag inviterer Stena Line til 24-timers JenteCruise med Stena Saga til Frederikshavn. Menyen er full av hyggelige overraskelser – inkludert spa, tapas, champagne, Arne Brimi-menyer, danse og underholdning spesielt rettet mot jenter. Nå inviterer Jenteporten.no en venninnegjeng på inntil seks jenter til å være med på et av vårens JenteCruise. Og det er grunn til å glede seg!

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 1.februar 2012 kl 17:55

 Programmet om bord er tettpakket etter avgangen fra Vippetangen klokken 19.30 på fredagskvelden - og det er rik anledning til å velge på øverste hylle av aktiviteter, hygge og moro.

 

Programmet fredag kan se slik ut :

 

19.30: Stena Saga har avgang fra Vippetangen.

 

20.00: Velkomstforfriskning i Riva Bar på dekk 8, et første blikk på spaet dekk 9, hvor du bestiller og får bekreftelse av tider for spa-og velværebehandling.

 

Ca. 20.30: Klart for middag i Restaurant Metropolitan hvor det serveres en tre retters meny komponert av mesterkokken Arne Brimi.

 

Etter middag er C-View stedet for underholdning og dans med kjente orkestre.

 

24.00: Discoteket åpner.

 

 

Lørdag:

 

Dette er den store spa-dagen – Nyt  to-timer i Stena Sagas 750 kvadratmeter store Pure Nordic Spa. Alle gjestene får låne badekåpe og tøfler, HUSK BADETØY. Spaet holder en marsjfart på 20 knop, og inneholder ALT.

 

Pure Nordic Spa

Konseptet kalles Pure Nordic Spa - og de fire årstider er et gjennomgangstema.

Her tilbys allslags avslappning i form av massasje, dampbad, badstue, en egen skjønnhetssalong og en liten kafè.

 

Spaanlegget med et avslappningsområdet i glass, er bygget helt foran på dekk 9. Her kan spa-gjestene nyte panoramautsikten gjennom enorme vinduer to dekk unnder kapteinsbroen. Noe av område har også fått glasstak.

 


Spaets interiør er inspirert av de nordiske årstider, lyset i Norden, Nordisk natur og Nordisk smak. Du kan oppleve en kjølig, klar og frisk følelse i et moderne uttrykk som du forbinder med det nordlige Europa. Behandlinger utføres av en profesjonell spa-partner, kombinert med topp profilerte produkter i en komfortabel og inviterende atmosfære.

 

I Pure Nordic spa kan de reisende velge mellom en lang rekke behandlinger, fra 20 minutters massasje til to timers program. Fra klassisk massasje til mer trendy og moderne behandlinger. Programmet tilbyr også en aqua-massasje der den som behandles beholder alle klærne på! 

 

 

Oppsummert byr spaet på:

 

Finsk sauna

Dampbadstu

Saltbadstu

Varmt basseng

Jacuzzi/boblebad

Kaldt basseng

Opplevelsesdusjer med blant annet lukt og lyd

Vannfall

Avslapningsrom med oppvarmede sittebenker, liggestoler og panorama-utsikt

Hvilestoler på soldekket

Aktivitetsområde for utendørslek

Behandlingsrom

Skjønnhetssalong med frisør

Lyddusj

Forfriskninger

 

16.30-tiden Kanskje tid for en siste matbit etter at frokost og lunsj er tilpasset det øvrige dagsprogrammet.

Litt shopping og/eller taxfree blir det ganske sikkert også tid til…

 

18.30 Stena Saga ankommer Oslo – og lørdagskvelden er fortsatt ung…

 

 

«Like barn leker best»

 

Etter fjorårets investering på 30 millioner kroner til det nye spa-anlegget, er ikke Stena Saga lenger hva skipet en gang var. Vi snakker om en ny tidsregning. For å følge med og være på topp hele tiden, gjelder det å fornye og forbedre seg kontinuerlig. Stena Line med 35 skip på 18 ruter over hele Europa, har investert milliardbeløp i skip og havner de siste par årene.

 

«Like barn leker best» er et godt Stena-motto og en del av filosofien som gjør at cruisepassasjerene vet hva de til enhver tid kan vente seg. Fredager er den store jentedagen i tiden fra 16. mars til og med 15. juni. Orkestre som Mingos, Blue Jeans Band, Casanova, Hitmachine, Monsterpop, Southern  Train og Tredrag står for i tur og orden for dansemusikken disse fredagskveldene. Lørdagene i april er det show med ulike tema: Elvis Cruise: Sun Label Tribute og Queen Cruise med Åge Steen Nilsen. I mai følger King of Pop Cruise med Daniel J. Elmrhari, Nordnorsk cruise med Steinar Albrigtsen og Jørn  Hoel, 80-talls Cruise med Pat Sharp og Tredrag, Grand Prix Cruise med Tredrag. I  juni blir det nytt cruise med Tredrag, og endelig SalsaCruise. I vinter-, påske., sommer- og høstferien er Stena Saga Barnas Båt. Da er det barnas behov og ønsker som står i fokus.

 

Men aller først nå – vær med og vinn et JenteCruise til venninnegjengen!

 

Klikk deg videre til konkurransen her!

 

 

Se for øvrig underholdningskalenderen på:  http://www.stenaline.no/ferge/underholdning-stena-saga/

 

 


Relaterte saker:

Februar Konkurranse: VINN et JenteCruise for deg og 5 venninner!

Februar Konkurranse: VINN et JenteCruise for deg og 5 venninner!

Hver fredag er det JenteCruise om bord på Stena Saga. Her kan dere nyte en deilig båttur med musserende vin, sjokoladedryppede jordbær, Arne Brimi sine kulinariske retter, sminketips og shopping. Underholdningen er variert og skreddersydd for dere, så ikke nøl med å sikre dere en skikkelig jentetur!  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 1.februar 2012 kl 17:55

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]