Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Mammahjelp sendte Maria til topps

Mammahjelp sendte Maria til topps

Maria Josefine Reiersen (21) fra Spydeberg gikk til topps i konkurransen Brun og blid Modell 2012 for november. Det hadde ikke skjedd uten moren Caroline som inspirator og pådriver. 21-åringen kan bli den nye supermodellen til Brun og blid med inntil en halv million kroner i premie.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 2.desember 2011 kl 20:34

Som frontfigur for Brun og blid får vinneren også landets største modelloppdrag med eksponering i 140 solsentre, TV-kampanjer, avis- og nettannonsering og boards. 

 

 

Uten mamma hadde jeg ikke meldt meg på konkurransen. Jeg tenkte at jeg aldri kan vinne, men mamma fortalte meg at jeg måtte prøve. Bare det at jeg ble valgt ut til å være en av de 20 modellene for november tok jeg som en triumf, sier hun og fortsetter: 

 

At jeg vant månedskonkurransen er helt uvirkelig. Jeg er utrolig takknemlig ovenfor mamma som har støttet og inspirert meg til å delta. 21-åringen legger ikke skjul på at hun har vært svært spent gjennom hele november. 

 

 

Det var 19 andre sterke kandidater jeg konkurrerte mot. Jeg tok aldri seieren på forskudd, men var både lettet og glad da konkurransen var over natt til 1. desember. Nå er jeg sikret en plass i semifinalen til sommeren. Nærmere modelldrømmen har jeg aldri vært, smiler hun. 

 

 

Det er tredje gang Brun og blid arrangerer modellkonkurransen. Solkjeden er tidligere blitt frontet av modeller og kjendiser som Katrine Sørland, Charlotte Thorstvedt, Cathrine Larsåsen, Kristian Kjelling, Beate Haga og nå modellen Camilla Teksum. 

 

 

Maria Josefine drømmer også om å bli lege. Først skal hun ta opp fag fra videregående fra nyttår, og en eventuell legeutdannelse vil hun bruke på forskning på sykdommer. På fritiden er hun aktiv med alpint om vinteren og sykling i sommerhalvåret. Selv beskriver hun seg selv som en jente med et digert og varmt hjerte, og er en kombinasjon av partygirl og hjemmekjær. Det store spørsmålet på hjemmebane er om datteren klarer å overbevise moren til å delta i samme modellkonkurranse.

 

Jeg håper at også min mor vil delta i konkurransen. I så fall vil det være første gang at mor og datter konkurrerer om å bli den nye frontfiguren til Brun og blid, og kanskje mor og datter burde være en egen klasse i konkurranse, anbefaler 21-åringen. 

 

 


Relaterte saker:

Legger nakenbilde av eksen på nett

Legger nakenbilde av eksen på nett

Det har blitt ein trend å publisere bilete av folk som ikkje har gitt samtykke til det. Det seier seniorrådgjevar i Norsis, som fortel at han stadig blir kontakta av fortvilte jenter som vil ha bilete fjerna frå nett.  Les mer »

sannheten om skjønnhetsmytene

sannheten om skjønnhetsmytene

Uttalelsene om ulike skjønnhetsmyter er mange. Noen er noe riktigere enn andre. Vi tar til oss råd om det ene og det andre, kanskje i et desperat forsøk på å bli vakrere.  Les mer »

Småbarnsmor klar som fasadepike

Småbarnsmor klar som fasadepike

Småbarnsmoren Camilla Teksum (24) blir i disse dager frontfiguren til landets største solkjede Brun og blid. Bildene til kjendisfotograf Per Heimly skal pryde 140 solstudioer, solkort, brosjyrer, annonser og TV-reklame.  Les mer »

TV3-stuepike fra Karmøy kan   bli landets nye supermodell

TV3-stuepike fra Karmøy kan bli landets nye supermodell

Magrete Isabel Løvbrekke (24) fra Karmøy, kjent fra TV3-serien "Hotel Syden", lever av utseendet. I september vant hun månedskonkurransen om å bli den nye supermodellen til landets største solkjede Brun og blid. Frem til april neste år skal det kåres åtte månedsvinnere, og 24-åringen tror hun har gode muligheter for å nå til topps.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 2.desember 2011 kl 20:39

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]