Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Miss World 2011 på STAR! Vinn gavesett fra Loreal

Miss World 2011 på STAR! Vinn gavesett fra Loreal

Den 6.november benker mer enn en billion mennesker seg foran TV-skjermen for å se verdens vakreste kvinner delta i Miss World 2011. STAR! viser årets konkurranse live fra London søndag 6.november kl. 18.00.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 25.oktober 2011 kl 08:53 av Lise Lotte Andersen

Foto av Anna Zahl:  Rolf-Ørjan Høgseth
Konkurransens hovedbilde er produsert av: Baremeg.no

 

 

Årets Frøken Norge, den nydelige 23 år gamle Anna Zahl fra Nordland, stiller selvfølgelig i årets konkurranse og sier at ”En Miss World tittel betyr for meg at jeg har lyktes med å vise juryen min positive holdning, integritet og mine gode moraler for å være en god rollemodell, men også min vilje, kjærlighet og glede for å jobbe med mine hjertesaker”.  Vi ønsker henne lykke til!

 

 

L'Oréal  - It’s gold!

 

 

I høst preger farger motebildet, både innenfor klær og makeup. Den sterkeste trenden innenfor sminke blir metallic – der gull spesielt utpeker seg som en sikker snarvei til eleganse og glamour. 

 

Vi lader opp til den store kvelden og sammen med L'Oréal vil vi gi deg en fantastisk gavepose! Tre heldige vinnere som svarer riktig på følgende spørsmål stikker av med hver sin gavepose full av gylne nyheter fra L’oreal.

 

 

 

Denne konkurransen er avsluttet, ny konkurranse finner du her!

 

 

Har du vunnet, se på høyresiden om du er en av de heldige. 


Relaterte saker:

De fem beste filmene med et ensemble av kvinner i hovedrollene

De fem beste filmene med et ensemble av kvinner i hovedrollene

BARNEPIKEN er en inspirerende og oppløftende film med mange sterke rollefigurer. De begavede skuespillerne Allison Janney, Sissy Spacek, Cicely Tyson og Viola Davis, støttet av de nye stjerneskuddene Emma Stone, Bryce Dallas Howard, Octavia Spencer og Jessica Chastain, presenterer en fortelling om tre veldig ulike kvinner som danner et usannsynlig vennskap da de gir seg i kast med et hemmelig skriveprosjekt i Jackson, Mississippi anno 1963.  Les mer »

Konkurranse 1-31 Oktober - Jenteporten trekker 5 heldige vinnere av hver sitt produktsett fra Wella Pro serien.

Konkurranse 1-31 Oktober - Jenteporten trekker 5 heldige vinnere av hver sitt produktsett fra Wella Pro serien.

Høsten og mørketiden kommer krypende på oss, derfor på tide med litt ekstra fokus på egenpleie og velvære. Ved våre faste måneds konkurranse vil vi i oktober dele ut 5 sett fra Wella pro serien til 5 heldige vinnere. Svar på spørsmålene under og du er med i trekningen.  Les mer »

Trening: Jenteporten tester 2XU Elite compression tights.

Trening: Jenteporten tester 2XU Elite compression tights.

Mørketid skal løpes inn, og hva er ikke bedre enn å gjøre dette i det ettertraktede treningstøyet fra Enjoy Sport, som leverer den kjente merkevaren 2XU. Løpetightsen 2XU Elite som vi skal teste i redaksjonen skal være med på å redusere muskeltretthet og restitusjonstiden, samtidig som plaggets egenskaper er skadeforebyggende.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 18.november 2011 kl 19:41

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]