Følg oss på:

Følg oss på Twitter
TV3-stuepike fra Karmøy kan   bli landets nye supermodell

TV3-stuepike fra Karmøy kan bli landets nye supermodell

Magrete Isabel Løvbrekke (24) fra Karmøy, kjent fra TV3-serien "Hotel Syden", lever av utseendet. I september vant hun månedskonkurransen om å bli den nye supermodellen til landets største solkjede Brun og blid. Frem til april neste år skal det kåres åtte månedsvinnere, og 24-åringen tror hun har gode muligheter for å nå til topps.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 5.oktober 2011 kl 19:45

 

Jeg håper at jeg vinner konkurransen. Jeg har kommet meg gjennom det første og krevende hinderet ved å vinne månedskonkurransen, sier hun. Den single 24-åringen mener hun har potensiale til å stå hele distansen ut og vinne modelloppdraget og inntil en halv million kroner i premie. Tidligere i år ble Magrete kåret til Vi Menn piken 2011 og ble også årets Gatebil-babe. Småbarnsmoren med en sønn på fem år mener det skal mer enn et godt utseendet til for å vinne frem.

Jeg er en blid jente, veldig sprudlende og det er viktig om man skal representere Brun og blid,  sier hun. Med støtte fra familie og venner ble hun inspirert til å melde seg på konkurransen Brun og blid Modell 2012. Vinneren skal erstatte Camilla Teksum fra Eidsvoll som vant årets konkurranse. Fra før har kjente modeller som Kristian Kjelling, Cathrine Larsåsen, Kathrine Sørland, Beate Haga og Charlotte Thorstvedt vært frontfigurer for solkjeden, som har 140 studioer over hele landet. Modelloppdraget er det største i Norge, og vinneren av Brun og blid Modell 2012 vil være hovedmodell i all kommunikasjon på TV, avisannonsering, fasader og vinduer, solpass, brosjyrer og boards. Magrete har ledet stort gjennom hele september og ingen av de 19 konkurrentene var i nærheten av å utfordre henne i antall stemmer.

Det er hyggelig å vinne med klar margin. Men det skal presenteres 20 personer hver måned, så jeg tar ikke seieren på forskudd. Jeg tror det blir hard kamp frem til finalen i Kristiansand i juni neste år, sier hun.

Men du verden så lyst jeg har på dette oppdraget, legger hun smilende til.

- Hva med fritidsinteresser og trening?

Min største interesse er fotografering, stå foran kamera. Jeg er ikke veldig på trening. Jeg har tenkt å begynne å trene, men det får bli en annen dag, humrer hun. Og hun vil gjerne fremheve at hun også er fra Sauda.

 

 Jeg tilbrakte de første årene i Sauda og har familien min der, selv om jeg for det meste har bodd på Karmøy, sier hun.


Relaterte saker:

Legger nakenbilde av eksen på nett

Legger nakenbilde av eksen på nett

Det har blitt ein trend å publisere bilete av folk som ikkje har gitt samtykke til det. Det seier seniorrådgjevar i Norsis, som fortel at han stadig blir kontakta av fortvilte jenter som vil ha bilete fjerna frå nett.  Les mer »

sannheten om skjønnhetsmytene

sannheten om skjønnhetsmytene

Uttalelsene om ulike skjønnhetsmyter er mange. Noen er noe riktigere enn andre. Vi tar til oss råd om det ene og det andre, kanskje i et desperat forsøk på å bli vakrere.  Les mer »

Småbarnsmor klar som fasadepike

Småbarnsmor klar som fasadepike

Småbarnsmoren Camilla Teksum (24) blir i disse dager frontfiguren til landets største solkjede Brun og blid. Bildene til kjendisfotograf Per Heimly skal pryde 140 solstudioer, solkort, brosjyrer, annonser og TV-reklame.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 5.oktober 2011 kl 19:52

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]