Følg oss på:

Følg oss på Twitter

NYA WELLA PRO SERIES

Fire nye serier sjampo og balsam som løser de fleste hårutfordringer!

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 30.september 2011 kl 22:12

 

 

PRO SERIES VOLUME –Volumgivende sjampo som takket være sin lette formula gir håret volum og fyldighet for den perfekte looken. Avslutt med volume balsam for mykt, livfult og sensetivt hår med naturlig fyldighet. Perfekt for fint nordisk hår som trenger en ekstra boost.

 

PRO SERIES COLOUR –Fargebevarende sjampo og balsam som beskytter farget hår og hjelper til med å beholde fargen intens og dyp. Sjampoens fuktighetsgivende formula besskytter farget hår mot skader fra for eksempel børsting og styling. De beskyttende ingrendiensene i balsamen gjør håret smidig, mykt, glansfult og enklet å stelle.

 

PRO SERIES REPAIR –Reparerer og beskytter skadet hår. Sjampoen inneholder beskyttende ingredienser som gjør håret rustet mot skader, samt gir en glansfull og sunn look. Bruk den sammen med repair balsam for beste effekt, da den fyldige formulaen gjør håret smidig og gir det næring, samtidig som den hjelper til med å redusere skader fra børsting og styling.

 

PRO SERIES SHINE –Sjampoen og balsamens formula fuktmater håret og gjør det smidig, mykt og lett å gre. Håret blir silkemykt og glansfult så håret kan reflektere lys og gi en strålende og holdbar finish...

 


Relaterte saker:

Konkurranse 1-31 Oktober - Jenteporten trekker 5 heldige vinnere av hver sitt produktsett fra Wella Pro serien.

Konkurranse 1-31 Oktober - Jenteporten trekker 5 heldige vinnere av hver sitt produktsett fra Wella Pro serien.

Høsten og mørketiden kommer krypende på oss, derfor på tide med litt ekstra fokus på egenpleie og velvære. Ved våre faste måneds konkurranse vil vi i oktober dele ut 5 sett fra Wella pro serien til 5 heldige vinnere. Svar på spørsmålene under og du er med i trekningen.  Les mer »

Nye WELLA Pro Series – hårpleie inspirert og utviklet av bransjens beste!

Nye WELLA Pro Series – hårpleie inspirert og utviklet av bransjens beste!

Med røtter helt tilbake til 1800-tallet har WELLA tatt posisjonen som en av de fremste aktørene blant frisører i en verden drevet av trender, produktutvikling og inspirasjon.  Les mer »

Nye WELLA Pro Series Styling - perfeksjon på boks nå tilgjengelig i butikk

I 130 år har WELLA vært bransjens fremste innovatør innen styling og hårpleie. Gjennom historien har vår ekspertise gang på gang satt helt nye standarder, i en verden drevet av trender, produktutvikling og inspirasjon. Før fant du produkter med salongkvalitet kun hos frisøren, nå finner du produkter som gir deg WELLAs kompetanse tilgjengelig på boks hos din nærmeste dagligvareforhandler.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 30.september 2011 kl 23:06

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]