Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Nye WELLA Pro Series Styling - perfeksjon på boks nå tilgjengelig i butikk

I 130 år har WELLA vært bransjens fremste innovatør innen styling og hårpleie. Gjennom historien har vår ekspertise gang på gang satt helt nye standarder, i en verden drevet av trender, produktutvikling og inspirasjon. Før fant du produkter med salongkvalitet kun hos frisøren, nå finner du produkter som gir deg WELLAs kompetanse tilgjengelig på boks hos din nærmeste dagligvareforhandler.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 30.september 2011 kl 21:54

 

 

 

De nye stylingproduktene tillater deg å bære nøyaktig den frisyren du har ønsket deg, uten at den perfekte looken trenger å koste så mye. WELLA presenterer profesjonelle styling-produkter til fornuftig pris.

 

- De nye stylingproduktene fra WELLA Pro Series er lette og delikate å jobbe med på både kort og langt hår. Produktene gjør det enkelt å oppnå et naturlig og mykt uttrykk. Samtidig er denne nye styling-serien det perfekte verktøy for å unngå krusete og vanskelig hår, sier Tomas Edlund, Hovedstylist hos WELLA.

 

Wella som trendinnovatør

En nøkkeltrend denne sesongen er Sleek Perfection. På catwalken preges kolleksjonene av pene mønstre i utpregede farger, med myke, klassiske og rene linjer, men hva med høstens hårtrender?

 

- Uansett lengde bør håret styles sofistikert, glamorøst og bære et preg av feminitet. Stilene varierer fra 30-talls inspirerte bølger til lengre og glattere uttrykk, forteller Edlund.

Den nye WELLA Pro Series styling collection gir deg muligheten til å innføre høstens trend, tilpasset din stil og hverdag. WELLA har derfor utviklet en guide med tre utvalgte snarveier til sesongens myke, glatte look, og de kan enkelt utføres hjemme på badet. 

 

Styling-serien består av hårspray og mousse til Strong Hold, Volum og Max Hold.

(6 produkter totalt).

 


Relaterte saker:

Konkurranse 1-31 Oktober - Jenteporten trekker 5 heldige vinnere av hver sitt produktsett fra Wella Pro serien.

Konkurranse 1-31 Oktober - Jenteporten trekker 5 heldige vinnere av hver sitt produktsett fra Wella Pro serien.

Høsten og mørketiden kommer krypende på oss, derfor på tide med litt ekstra fokus på egenpleie og velvære. Ved våre faste måneds konkurranse vil vi i oktober dele ut 5 sett fra Wella pro serien til 5 heldige vinnere. Svar på spørsmålene under og du er med i trekningen.  Les mer »

NYA WELLA PRO SERIES

NYA WELLA PRO SERIES

Fire nye serier sjampo og balsam som løser de fleste hårutfordringer!  Les mer »

Nye WELLA Pro Series – hårpleie inspirert og utviklet av bransjens beste!

Nye WELLA Pro Series – hårpleie inspirert og utviklet av bransjens beste!

Med røtter helt tilbake til 1800-tallet har WELLA tatt posisjonen som en av de fremste aktørene blant frisører i en verden drevet av trender, produktutvikling og inspirasjon.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 30.september 2011 kl 23:06

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]