Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Trening: Jenteporten tester 2XU Elite compression tights.

Trening: Jenteporten tester 2XU Elite compression tights.

Mørketid skal løpes inn, og hva er ikke bedre enn å gjøre dette i det ettertraktede treningstøyet fra Enjoy Sport, som leverer den kjente merkevaren 2XU. Løpetightsen 2XU Elite som vi skal teste i redaksjonen skal være med på å redusere muskeltretthet og restitusjonstiden, samtidig som plaggets egenskaper er skadeforebyggende.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 23.januar 2013 kl 15:24 av Lise Lotte Andersen

 

Fotograf:Gunnar Mjaugedal

Bilde av: Kristin Lie (Triathlet)

 

 

 

Tightsen ser relativt liten ut når den pakkes ut av esken, skal denne ørlille buksen virkelig på et voksent menneske? Men med litt tøy og bøy får vi begge som skal teste tightsen på oss.

Litt trang er den også å få over leggene. Men, den sitter som et skudd, og ser mye bedre ut på en alle andre løpetightser jeg har brukt siste årene.

 

Første løpeturen kjentes veldig godt i beina, kanskje litt for godt etter min mening. Hva som gjør dette er ikke godt å si. Men tightsen skal ha mange ulike funksjonaliteter i forhold til en vanlig løpetights. Så vi konkluderer at dette sikkert er grunnen. Etter en vask eller to så blir den nok bedre.

 

Ja, og det ble den. Etter 15 løpeturer er dette en klar favoritt løpetights som jeg passer meg bedre enn andre løpebukser. Nå er ingen av de andre buskene som er relativt kjente og gode merker plutselig ikke gode no. Valget videre er og blir enkelt.

 

Begrunnelse: Løpebuksen`s stoff føles mykt og behagelig. Buksen strammer godt samtidig som den gir kroppen en glatt overflate. Og sist men ikke mist er den meget behagelig å ha på. 

Den forbedrer også blodsirkulasjonen. Siste store bonus er at tightsen har en «hold inn» og "push up" effekt.

 

Så jenter valget er enkelt, selv om prisen er litt høyere. Tror dere finner en 2XU løpethights dere blir meget fornøyd med J

  

Prisen varierer. Veiledende pris på denne buksen er kr 1330,-

 

 

Terningkast: 6

 

Terningskast: 6

 

 

 


Relaterte saker:

Trening forebygger risiko for brystkreft

Trening forebygger risiko for brystkreft

Denne studien har sett på den siste forskningen gjort om sammenhengen mellom trening og forekomst av brystkreft. Studien konkluderer med at trening hjelper!  Les mer »

Trening: Jenteporten tester Nike Running

Trening: Jenteporten tester Nike Running

Er du en av de som ikke begriper hvor folk får motivasjon fra når du ser de er ute å løper langs veiene. Eller kanskje du er en av de som allerede har klart å komme i gang, kanskje du allerede løper mye...men føler det ennå er litt ensformig trening. Da er dette kanskje en god investering for akkurat deg og din helse.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 23.januar 2013 kl 15:25

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]