Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Småbarnsmor klar som fasadepike

Småbarnsmor klar som fasadepike

Småbarnsmoren Camilla Teksum (24) blir i disse dager frontfiguren til landets største solkjede Brun og blid. Bildene til kjendisfotograf Per Heimly skal pryde 140 solstudioer, solkort, brosjyrer, annonser og TV-reklame.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 9.september 2011 kl 09:19

 

 

Camilla Teksum vant i juni konkurransen Miss Brun og blid 2011. Nå er bildene klare og Teksum gleder seg til å pryde fasader og vinduer,  web, solkort, brosjyrer, boards og reklamekampanjer det neste året. Som vinner fikk hun også 200.000 kroner i en konkurranse som involverte nærmere tusen kvinner.

 

Drømmen i oppfyllelse


- Jeg har virkelig sett frem til dette. Dette er modelldrømmen som går i oppfyllelse. Det har vært en lang vei med hard konkurranse, men nå er jeg bare stolt, sier hun. Camilla bor i Eidsvoll kommune med samboer og et lite barn.  Ved siden av familie og modellkarriere er Camilla en aktiv blogger.
- Jeg har virkelig fått føle på janteloven. De fleste har vært veldig hyggelige etter at jeg vant missekonkurransen, men det er også en del som har hatt et behov for å markere hvor stygg jeg er. Rett etter finalen gikk det innpå meg, mens nå har jeg heldigvis lært meg å bare le det bort. Jeg er utrolig fornøyd. Jeg fikk oppfylt drømmen, og med tanke på modellene Brun og blid tidligere har benyttet går jeg inn i en liten og eksklusiv gruppe, sier hun.

 

Innenfor sømmelighetens grenser
Solkjeden har tidligere brukt modeller som Kathrine Sørland, Charlotte Thorstvedt, Kristian Kjelling, Beate Haga og Cathrine Larsåsen. Selv synes hun bildene holder seg godt innenfor sømmelighetens grenser.
- Jeg håper folk får lyst å bli både blidere og brunere av å se bildene av meg. Ved siden av logoen blir jo jeg det visuelle elementet og personen som vises frem. Jeg synes bildene fanger en god og varm stemning, sier Teksum.


Om et år blir Camilla Teksum erstattet av en ny modell. For første gang har Brun og blid en modellkonkurranse hvor også gutter og menn kan delta, og det er folket som avgjør kjønnsfordelingen på de ti finalistene som skal møtes i Kristiansand 30. juni neste år.
 


Relaterte saker:

Kvinne eller Kjelling-erstatter?

Kvinne eller Kjelling-erstatter?

Landets største solkjede Brun og blid har i løpet av 25 år bare hatt én mannlig modell i håndballstjernen Kristian Kjelling. Fra neste år kan det bli en mannlig frontfigur om norske gutter og menn våger å melde seg på den kombinerte konkurransen Brun og blid modell 2012. Dette er det største modelloppdraget i Norge og vinneren får inntil en halv million kroner.  Les mer »

Småbarnsmor blir norsk supermodell

Småbarnsmor blir norsk supermodell

Camilla Teksum (23) fra Eidsvoll blir landets nye supermodell. Hun skal det neste året være frontfigur for landets største solkjede Brun og blid, og erstatter kjendisene Kristian Kjelling, Charlotte Thorstvedt, Karhrine Sørland, Beate Haga og Cathrine Larsåsen.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 9.september 2011 kl 09:19

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]