Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Kvinne eller Kjelling-erstatter?

Kvinne eller Kjelling-erstatter?

Landets største solkjede Brun og blid har i løpet av 25 år bare hatt én mannlig modell i håndballstjernen Kristian Kjelling. Fra neste år kan det bli en mannlig frontfigur om norske gutter og menn våger å melde seg på den kombinerte konkurransen Brun og blid modell 2012. Dette er det største modelloppdraget i Norge og vinneren får inntil en halv million kroner.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 11.august 2011 kl 20:25

 

 

Det er stort sett kjente kvinner som har prydet solstudioene til Brun og blid. Tidligere modeller er Kathrine Sørland, Cathrine Larsåsen, Beate Haga, Charlotte Torstvedt og Kristian Kjelling. I 2011 er det småbarnsmoren Camilla Teksum fra Eidsvoll som skal fronte kjeden.
 

 

Kristian Kjelling har kanskje vært den mest populære modellen, spesielt hos kvinnene. Det har kommet mange henvendelser om ikke vi kunne vurdere en mann som frontfigur igjen. Vi har i stedet besluttet å ha en kombinert konkurranse det neste året hvor folk selv stemmer frem den beste modellen uavhengig av kjønn, sier administrerende direktør Thorbjørn Frantzen i Brun og blid. Dette blir tredje gang Brun og blid styrer unna kjendiser og modellhus i jakten på den neste modellen.
 

Vi har gjennom to tidligere konkurranser fått bekreftet at det er mange flotte mennesker som verken er kjendiser eller tilhører noe modellbyrå, og disse hadde vi ikke fått tilgang til uten en åpen konkurranse, sier Frantzen.

 

Det er heller ingen krav til høyde, vekt, alder eller sivil status i modellkonkurransen. Det eneste kravet er at deltakerne er 18 år når finalen gjennomføres i Kristiansand 30. juni 2012. Fra september presenteres det hver måned 20 personer på brunogblidmodell.no, og hver måned kåres det en vinner som er klar for senere semifinale. Til sammen 10 personer får plass i finalen. Vinneren mottar 200.000 kroner for seieren og samlet kan premiepotten bli nærmere en halv million kroner, avhengig av hvor lenge vinneren brukes. Hun eller han vil være Brun og blids hovedprofil i minimum ett år og vil få betydelig eksponering gjennom reklamemateriell, web, Facebook og i Brun og blids 140 salonger over hele landet.

 


Relaterte saker:

August konkurranse: Vinn treningstøy ved Jenteporten.no

August konkurranse: Vinn treningstøy ved Jenteporten.no

August er her, så dermed er også ferie, slaraffenliv og den treningsfrie måneden ferdig for mange av oss. Derfor ser vi at treningstøy er et riktig produkt for vår august konkurranse. Premien er 2XU treningstøy som brukes av både topp idrettsutøvere, proffe amatører, vanlige mosjonister, gravide mm.  Les mer »

Bergensjenten fra Rådal kan bli det nye ansiktet til Brun og blid

Bergensjenten fra Rådal kan bli det nye ansiktet til Brun og blid

Anne Kristine Johansson (27) fra Bergen er en av de 10 finalistene som kjemper om den store premiepotten på kr 200 000, og en større modellkontrakt som gir henne muligheten å bli den nye fontfiguren for landets største solkjede.  Les mer »

Bikiniklar på 6 uker!

Bikiniklar på 6 uker!

Cellulitter, appelsinhud, cottage cheese, ja forhatt barn har mange navn. Cellulitter er noe som plager de fleste av oss kvinner. Og ulumskhetene virker vanskelig å fordrive. Shiseidos forskerteam har utviklet en krem som stimulerer til synlig fettforbrenning og cellulitt-reduksjon. Ved regelmessig bruk vil du kunne redusere både fettnivå og cellulitter på bare 6 uker*  Les mer »

Marit fra Steinkjer kan bli supermodell

Marit fra Steinkjer kan bli supermodell

Marit Heimdal (24) fra Steinkjer kan bli den nye frontfiguren til solkjeden Brun og blid i Norge etter at hun ble månedens vinner i januar. Hun vant i hard konkurranse med 19 andre vakre kvinner.  Les mer »

Miss World 2011 på STAR! Vinn gavesett fra Loreal

Miss World 2011 på STAR! Vinn gavesett fra Loreal

Den 6.november benker mer enn en billion mennesker seg foran TV-skjermen for å se verdens vakreste kvinner delta i Miss World 2011. STAR! viser årets konkurranse live fra London søndag 6.november kl. 18.00.  Les mer »

Småbarnsmor blir norsk supermodell

Småbarnsmor blir norsk supermodell

Camilla Teksum (23) fra Eidsvoll blir landets nye supermodell. Hun skal det neste året være frontfigur for landets største solkjede Brun og blid, og erstatter kjendisene Kristian Kjelling, Charlotte Thorstvedt, Karhrine Sørland, Beate Haga og Cathrine Larsåsen.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 11.august 2011 kl 20:33

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]