Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Bli kvitt en dårlig blind date

Har du noen gang vært på en blind date, og merket innen tre sekunder at dette har du ikke lyst til. Flaks er det da at gode råd som kommer din vei.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 5.januar 2006 kl 13:58

Disse tipsene bør funke på å bli kvitt en blind date, ellers får du legge deg ned på gulvet og rulle deg rundt mens du synger en julesang.

1. Under middagen, pass på tallerkenen din med kniven og gaffelen. Gi inntrykk av at du vil angripe alle som prøver å røre din tallerken, inkludert kelneren.


2. Les en bok eller en avis under middagen. Ignorer partneren.


3. Se på rumpene til damene som går forbi bordet deres. Plystre etter dem. Fungerer ekstra godt om du selv er kvinne.


4. Spis av partnerens tallerken uten å spørre. Spis gjerne mer av den enn de selv gjør. Pass på å spise deg sprekkmett, og ta opp en knapp i buksen for å gjøre plass til mer.


5. Tygg med åpen munn og snakke samtidig. Og le på samme tid vil også ha en viss effekt. Men mye vil jo kanskje tyde på at du ikke klarer å le så mye på en utrolig kjip date.


6. Om du bestiller mat til ham/henne, sørg for å bestille noe skikkelig ekkelt. Eller det absolutt kjipeste på menyen.


7. Spør hvor mye penger hun/han har med seg. Da kan du god t legge til at du er nesten blakk, og har vært det utrolig lenge. Du kan jo snakke om din dårlige økonomi, det pleier være ganske turn –off tema.


8. Slikk tallerkenen ren etter middagen. Tilby deg å slikke hans/hennes også.


9. Be om å få 20 stearinlys brakt til bordet deres. Still dem i sirkel rundt bordet og gå ned på kne før du begynner å messe og rive sider ut av den medbrakte bibelen.


10. Om han/hun allikevel ikke går, spør om det er greit å ha sex på første date selv om du har clamydia. Og legg til at du synes sex med kondom er ekkelt.

 


Annonse:


Sist endret 5.januar 2006 kl 14:28

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]