Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Oreganomarinert kyllingfilet stekt i folie

6 porsjoner 381 kcal pr porsjon

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 19.juli 2011 kl 22:32

Skrevet av Knut Pettersen ved Matoppskrift.no

 

6 stk kyllingfileter

Oreganomarinade:
1,5 dl olje
2 ss eddik
2 ss hakket, frisk oregano
eller 1 ss tørket
litt nykvernet pepper

 

Mariner kyllingfiletene i oreganomarinade, gjerne over natten. Ta opp kyllingfiletene og legg dem enkeltvis i stykker av aluminiumsfolie. Lukk folien slik at det blir små pakker, og legg pakkene på grillen. Snu pakkene etter ca. 5 minutter og stek tilsvarende på den siden. Skjær eventuelt et snitt i én av filetene for å kontrollere at de er ferdige.

 


Relaterte saker:

Fylte kyllingbryst på grill

Den beste maten lager du selv! Dette er virkelig en nydelig rett å grille. Ha gjerne en pakke kyllingbrystfileter liggende i fryseren, da de er lette å ty til når du skal lage middag både på grillen og på ovnen.  Les mer »

Grillede kyllinglår

4 porsjoner 507 kcal pr porsjon  Les mer »

Grillet kylling med spinatpasta

4 porsjoner 652 kcal pr porsjon  Les mer »

Kylling kebab

4 porsjoner 212 kcal pr porsjon  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 19.juli 2011 kl 22:51

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]